Παπαγεωργίου: «Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου»

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της, Γιάννη Καραθανάση

Στο λαμπερό πάρτι της Vogue βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4/12 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του Shopping Star δεν δίστασε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό, υπήρξε σύζυγός της στο παρελθόν.

ηλιανα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δηλώνει ξανά ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη- Φωτογραφία OK!/ (Papadakis Press/Παναγιώτης Αξιώτης)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με glam φόρεμα ιδανικό για τις γιορτές

«Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το πήγαμε πίσω, το έχουμε πάει εδώ, το έχουμε φέρει. Διάφορα λέμε, αλλά είμαι τόσο χαλαροί, γνωριζόμαστε και τόσα χρόνια, όλα γίνονται φυσικά μεταξύ μας. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη. Ποτέ δεν ξέρεις, την δίνουμε την Ηλιάνα!», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ηλιανα

«Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δε μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δε μένουμε καθόλου κοντά», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top