Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Το βιογραφικό, ο σύντροφος & η επιθυμία για παιδί

Δείτε όλα τα επεισόδια του IQ160 on demand στο star.gr/tv

Όσα είχε πει η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στο star.gr 

Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου που πέρυσι απολαύσαμε στην επιτυχημένη σειρά του Star IQ 160, είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και ένας ευγενικός και ήρεμος χαρακτήρας.

Μπορεί να τη συνηθίσαμε ως την αυστηρή αρχηγό του αστυνομικού τμήματος στη σειρά, αλλά ήταν αυτή ουσιαστικά που πίστεψε και βοήθησε την Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη) να μπει στο σώμα!

To ΙQ 160 επέστρεψε On Demand: Δείτε στο star.gr/tv όλο τον Α' κύκλο

μαρουσκα iq160

«Νιώθω χαρά, ανακούφιση γιατί ο κόπος ανταμείβεται όταν βλέπεις ένα καλό αποτέλεσμα! Εγώ είμαι η αυστηρή της ιστορίας, είμαι η Αρχηγός του τμήματος, η οποία έχει ανοιχτό μυαλό και οσμίζεται ότι η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη) θα είναι χρήσιμη για το σώμα και στη συνέχεια θα έχουμε πολλά ευτράπελα!» είχε πει στην κάμερα του star.gr στην πρεμιέρα της σειράς IQ 160.

Η ηθοποιός είχε ακόμα αποκαλύψει ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να γίνει εγκληματολόγος: «Θα ήθελα να γίνω εγκληματολόγος και δεν σου κάνω πλάκα! Στον ελεύθερό μου χρόνο μπαίνω στο ίντερνετ και παρακολουθώ αληθινές υποθέσεις, συνεντεύξεις δολοφόνων».

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου - To βιογραφικό της

  • Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός
  • Γεννήθηκε στην Έδεσσα, αλλά κατοικεί στην Αθήνα
  • Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Τέχνης Ωδείου Αθηνών.
  • Συμμετείχε σε αρκετά σήριαλ στην τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων: "Ιδιαιτέρα για κλάματα (2000)" στον ΑΝΤ1, "Ήρθε κι έδεσε (2006)" στο Mega, "Η εξαφάνιση (2008)" στον Alpha, "Χαρά αγνοείται (2009)" στο Mega, "Κλινική περίπτωση (2011)" στο Mega.

Η δυνατή σχέση με τον σύντροφό της Γιώργο και η λαχτάρα για ένα μωρό!

H Mαρούσκα Παναγιωτοπούλου είναι πολύ ερωτευμένη, και αν και δεν επιθυμεί να απασχολεί με τα προσωπικά της, όσες φορές έχει ερωτηθεί γι' αυτά, μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύντροφό της, creative art director Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Η ηθοποιός ονειρεύεται να κάνει παιδί μαζί του.

 

 

«Θα ήθελα με τον σύντροφό μου αν το φέρει η τύχη να κάνουμε και ένα παιδί! Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δοτικός και γενναιόδωρος άνθρωπος και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Είναι κι αυτός ένα μεγάλο παιδί σαν κι εμένα. Είναι μια σχέση που ευχόμουν χρόνια να μου συμβεί» έχει πει σε συνέντευξή της.

To ΙQ 160 επιστρέφει On Demand: Δείτε στο star.gr/tv όλο τον Α' κύκλο

Η συναρπαστική αστυκωμωδία του Star «IQ 160» αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και γι΄αυτό επέστρεψε! Όλα τα επεισόδια του Α’ κύκλου της σειράς «IQ 160» είναι διαθέσιμα για online προβολή στο star.gr/tv μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2023. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IQ160gr (@iq160greece)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top