Robert Pattinson - Suki Waterhouse: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η 31χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τα ευχάριστα

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον Robert Pattinson, καθώς η αγαπημένη του Suki Waterhouse, επιβεβαίωσε πως περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό ο Pattinson- Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Batman

 

Ο Robert Pattinson με τη Suki Waterhouse στο 17ο ετήσιο Gala του μη κερδοσκοπικού οργανισμού GO Campaign/ Φωτογραφία: AP Images

Ο Robert Pattinson με τη Suki Waterhouse στο 17ο ετήσιο Gala του μη κερδοσκοπικού οργανισμού GO Campaign/ Φωτογραφία: AP Images

Η 31χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Corona Capital Festival την Κυριακή (19 Νοεμβρίου), το οποίο έλαβε χώρα στο Μεξικό κι εκεί ανακοίνωσε τα ευχάριστα μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό.

O Robert Pattinson στην Ελλάδα! Επισκέφθηκε την Ακρόπολη ο χολιγουντιανός σταρ - Δείτε φωτο!

Μάλιστα έκανε χιούμορ για το φόρεμα που φορούσε, το οποίο αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της,  σημειώνοντας ότι επέλεξε να του βάλει λάμψεις, για να μην πέφτει το μάτι του κόσμου πάνω στην περιοχή αυτή.

«Είμαι πολύ αστραφτερή σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε και άνοιξε το παλτό της, για να φανεί η κοιλίτσα της.

«Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί», συμπλήρωσε η Suki. 

 

@mtvla Suki Waterhouse este pais es tuyoooo🫵🇲🇽🩵 #CoronaCapitalxMTV #CoronaCapital #CoronaCapital23 #DeGiraConTikTok #TikTokMeHizoVer #SukiWaterhouse ♬ original sound - MTVLA

 

Το ερωτευμέο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μένοντας κάτω από την ίδια στέγη.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top