Βάσια Τριφύλλη: «Αν με πάρει η Πάνια για συμβουλές θα της πω άντε @......»

Οι δηλώσεις για την επιστροφή του Ραντεβού στα Τυφλά

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει την Αννίτα Πάνια να επιστρέφει τηλεοπτικά με το Ραντεβού στα Τυφλά.

Δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί γι’ αυτή την επιστροφή η…πρώτη διδάξασα Βάσια Τριφύλλη, η οποία όπως δήλωσε βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού.

«Με βρίσκεται σε μία φάση γενικού αναβρασμού, διότι από ό,τι κατάλαβα θα ξαναγίνει το Ραντεβού στα Τυφλά. Είμαι η πρώτη διδάξασα. Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά. Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

Η Βάσια Τριφύλλη στο Breakfast@star

Φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι μετά από εκείνη παρουσίασαν το συγκεκριμένο project κι άλλοι άνθρωποι. «Υπάρχουν κάποια θεάματα που όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα έχει κάνει, καλό είναι να μην τα πειράζουμε. Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ξανακάνουν το Ραντβού με κάποιον άλλον. Δεν πέτυχαν».

Μεγάλη εντύπωση προξένησε η αντίδραση της Βάσιας Τριφύλλη στο ενδεχόμενο να της τηλεφωνήσει η Αννίτα Πάνια και να της ζητήσει συμβουλές. «Θα της πω Αννίτα είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε γ@@@@@@», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top