Σταύρος Ζαλμάς: «Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή, δε ζήτησαν συγγνώμη»

«Ο κόσμος άνοιγε δρόμο να περάσω»

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 κέρδισε το κοινό τόσο με το ταλέντο όσο και με την εξωτερική του εμφάνιση. Η καριέρα του απογειώθηκε όταν υποδύθηκε τον «Πατέρα Ιωάννη» στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Άγγιγμα Ψυχής το 1998. 

Σταύρος Ζαλμάς: «Όταν έγραψαν πως έχω AIDS έπρεπε να κινηθώ νομικά»

Ο λόγος για τον Σταύρο Ζαλμά που μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σειρά Έρωτας Φυγά, το Άφρικα, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει AIDS

«Γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Aν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς για τη σειρά του OPEN. 

Σταύρος Ζαλμάς: Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Πόσων χρόνων είσαι»; 

«Μετά το Άγγιγμα Ψυχής δε μου προτάθηκε αντίστοιχος ρόλος, αλλά μια διαφήμιση την οποία αρνήθηκα. Η αναγνωρισιμότητα δε με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό. Από το Άφρικα θυμάμαι το ταξίδι δυο μηνών που κάναμε και γυρίσαμε όλη την Κένυα. Πήγαμε να γυρίσουμε μία σκηνή κοντά σε ελέφαντες που ερωτοτροπούσαν και το αρσενικό άρχισε να μας κυνηγάει, από τύχη είμαστε ζωντανοί. Η εμπειρία στα χωρία των Μασάι ήταν συγκλονιστική, είναι τεράστιοι, καλλίγραμμοι και κυκλοφορούν γυμνοί», πρόσθεσε. 

Σκηνή του Σταύρου Ζαλμά από τη σειρά Έρωτας Φυγάς

Σκηνή του Σταύρου Ζαλμά από τη σειρά Έρωτας Φυγάς

Τέλος, φανερά εκνευρισμένος ο Σταύρος Ζαλμάς αναφέρθηκε σε παλιότερα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πάσχει από AIDS: «Έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα κι είπα άστους να πάνε στο δι…λο. Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα, ήμουν πολύ αφελής και εκτός συστήματος. Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δε ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο κόσμος δε με ρωτούσε αν έχω AIDS, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω. Εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, αν είχα κινηθεί νομικά τώρα θα είχα μία πολυκατοικία παραπάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top