Σταύρος Ζαλμάς: «Όταν έγραψαν πως έχω AIDS έπρεπε να κινηθώ νομικά»

«Έχω δεχθεί στο παρελθόν σεξουαλική βία»

Για το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα από την εποχή που προβαλλόταν η σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς σε νέα του τηλεοπτική συνέντευξη.

ζαλμάς

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε παλαιότερο δημοσίευμα που έγραφε ψευδώς πως έχει AIDS και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί σεξουαλική βία.

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο, μετά από κάποιες επιτυχίες που έκανα. Η δημοσιότητα είναι μεγάλο πλήγμα για την προσωπική σου ζωή» είπε στην αρχή στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

«Όταν γίνεσαι σταρ, γίνεται και μαγνήτης γι’ ανθρώπους που μπορεί να μην είναι καλά και αρχίζουν και κάνουν πράγματα που ξεφεύγουν από το μέτρο. Είχα εμμονικούς θαυμαστές που με παρακολουθούσαν. Αγνοώ αυτά που γράφουν για μένα. Δεν έχω κινηθεί ποτέ δικαστικά. Κάποτε ίσως έπρεπε να το κάνω, όταν έγραψαν ότι έχω AIDS» συνέχισε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς τέλος, δήλωσε: «Έχω δεχθεί στο παρελθόν σεξουαλική βία και προσβολή της προσωπικότητάς μου, αλλά οι άνθρωποι που το επιχείρησαν κατακεραυνώθηκαν την ίδια στιγμή. Πρέπει να συνεχίσει το κίνημα metoo».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top