Αγγελόπουλος- Βαμβακούση: Δεν περιμένουν δίδυμα - Το φύλο του μωρού τους!

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, του Αγίου Δημητρίου, οι νιόπαντροι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψαν ότι σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες τους με πιπίλες. Οι δύο πιπίλες δε, έκαναν πολλούς να σκεφτούν ότι ίσως το ζευγάρι να περιμένει δίδυμα…

Aγγελόπουλος - Βαμβακούση: Θα γίνουν γονείς! Περιμένουν δίδυμα;

Τέλος στις φήμες έβαλε όμως με το ρεπορτάζ του ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ντάνος και η σύζυγός του δεν περιμένουν τελικά δίδυμα, αλλά ένα μωράκι. 

Αποκάλυψε δε, και το φύλο του μωρού. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν κοριτσάκι!

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ λίγες μέρες αργότερα ο Ντάνος έπρεπε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του μητέρα που έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη απέναντι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Aρκετοί από τους καλεσμένους στον γάμο του ζευγαριού είχαν δώσει εκείνη τη μέρα τις ευχές τους στο ζευγάρι για το μωρό που περιμένουν, καθώς η νύφη φαινόταν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ωστόσο, σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η Δήμητρα Βαμβακούση είχε αρνηθεί να απαντήσει αν είναι έγκυος, προφανώς για να το δημοσιοποιήσει τη στιγμή που ήθελε το ζευγάρι. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top