Τα δάκρυα του Παπαργυρόπουλου και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Τερζής

Εμπνευσμένο από τη ζωή του άρχοντα της νύχτας

Σε δάκρυα ξέσπασε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, όταν άκουσε τα υπέροχα λόγια των καλλιτεχνών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Ο «άρχοντας» της αθηναϊκής νύχτας βιώνει δύσκολες στιγμές αφότου έχασε και τη βίλα του στη Γλυφάδα μετά από πλειστηριασμό.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του στη Γλυφάδα 

«Πιστεύω ότι με έναν διακανονισμό θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Δεν του άξιζε κάτι λιγότερο γιατί είναι άνθρωπος που έχει προσφέρει. Με τον Αργύρη έχω συνδέσει μια τεράστια επιτυχία στα θρυλικά «Αστέρια» που τη ζήσαμε μαζί στην αρχή της καριέρας μου, το 2003.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος και Πέγκυ Ζήνα στα Αστέρια, το 2008/ NDP

Αργύρης Παπαργυρόπουλος και Πέγκυ Ζήνα στα Αστέρια, το 2008/ NDP

Ο Αργύρης, εκείνη τη σεζόν, σε όλο το προσωπικό του μαγαζιού -που δούλευαν πάνω από 200 οικογένειες-, είχε δώσει ποσοστά. Οι άνθρωποι έφτιαξαν τη ζωή τους από εκείνο το καλοκαίρι. Οποιοσδήποτε άλλος θα κρατούσε τα χρήματα για να καρπωθεί μόνος του αυτή την επιτυχία. Εμένα προσωπικά με περίμενε ένα αυτοκίνητο την τελευταία μέρα» αποκάλυψε η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή Super Kατερίνα.

Παπαργυρόπουλος: «Αγόρασα αυτοκίνητο στη Ζήνα και μηχανή στον Σφακιανάκη»

«Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ καλός επιχειρηματίας. Στεναχωρήθηκα αφάνταστα… ένας άνθρωπος που πέρασε τόσες δόξες να βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση» είπε ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Το λαϊκό ζεϊμπέκικο του Κυριάκου Παπαδόπουλου, εμπνευσμένο από τη ζωή του Αργύρη Παπαργυρόπουλου

Ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που συγκίνησε με τα λόγια του τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, όταν αποκάλυψε ότι το τραγούδι που έχει γράψει για εκείνον «περιμένει» τον κατάλληλο ερμηνευτή.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί δεν αξίζει γι’ αυτόν τον άνθρωπο να γίνονται όλα αυτά τα πράγματα. Ήταν να τραγουδήσει (σ.σ το τραγούδι εμπνευσμένο από τη ζωή του Αργύρη Παπαργυρόπουλου) ο Πασχάλης Τερζής , αλλά προέκυψαν κάποια προβλήματα υγείας και το αφήσαμε. Μακάρι να βρεθεί κάποιος μεγάλος τραγουδιστής για να πει αυτό το εξαιρετικό λαϊκό τραγούδι, το οποίο έχουμε γράψει για τον Αργύρη, να του το αφιερώσουμε και να νιώσει κάτι διαφορετικό από αυτά που ζει» είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Χρήστος Νικολόπουλος- Αργύρης Παπαργυρόπουλος- Πασχάλης Τερζής/ NDP

Χρήστος Νικολόπουλος- Αργύρης Παπαργυρόπουλος- Πασχάλης Τερζής, το 2008/ NDP

«Είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του άρχοντα της νύχτας που έχει δώσει τη ζωή του μέσα στη νύχτα και σε όσους δούλεψαν σ’ αυτή, όπως και σε μένα. Τον αγάπησα όταν τον γνώρισα και θέλω μέσα από την καρδιά μου να δώσω τα πάντα. Πρόκειται για ένα δυνατό λαϊκό ζεϊμπέκικο που έχει τον τίτλο "Αστέρια"»

«Κατερίνα μου είναι κάποια πράγματα που είναι υπεράνω χρημάτων. Εγώ ποτέ δεν ήμουν κολλημένος με το χρήμα. Ήμουν πάντα ένας απλός άνθρωπος. Ισχύει αυτό το τραγούδι και μιλούσα με τον Ηλία που το έγραψε» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

H τηλεφωνική παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή - «Ο Αργύρης είναι ψυχάρα»

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αρκετά χρόνια να δώσει συνέντευξη, όμως σήμερα θέλησε να μιλήσει τηλεφωνικά στην ίδια εκπομπή για τον καλό του φίλο, Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Όσα είπε ο Πασχάλης Τερζής για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο

Όσα είπε ο Πασχάλης Τερζής για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο- Super Κατερίνα

«Στεναχωριέμαι για τον Αργύρη γιατί ήταν πραγματικά ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε χαρίσματα, σε καρδιά, είναι ψυχάρα. Από τους καλύτερους που γνώρισα τη νύχτα. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα... για μένα είναι ο καλύτερος!» είπε ο Πασχάλης Τερζής, με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να τον χαρακτηρίζει «αδελφό».

«Πέρασα τρία καλοκαίρια θαύμα εκεί πέρα! Χάριζε προκαταβολές... μια φορά μου έκανε δώρο σκάφος. "Τι να το κάνω εγώ βρε του λέω, εγώ είμαι βουνίσιος"» είπε χαριτολογώντας ο Πασχάλης Τερζής.

«Το τραγούδι είχε γραφτεί στον τόνο τον δικό σου, Πασχάλη, από τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Θέλουν να το πεις» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Βέβαια, ποιος θα σου πει όχι εσένα; Για τον Αργύρη δίνω τα πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top