Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του στη Γλυφάδα

Το παράπονο για τον Παρνασσό - «Αυτή ήταν η πρώτη "ληστεία" που μου έκαναν»

Τη βίλα του στη Γλυφάδα έχασε σε πλειστηριασμό ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. «Το πήρανε το σπίτι σε έναν πλειστηριασμό, με γεια τους με χαρά τους», είπε ο γνωστός επιχειρηματίας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παπαργυρόπουλος: «Αγόρασα αυτοκίνητο στη Ζήνα και μηχανή στον Σφακιανάκη»

Όπως εξήγησε, η αξία του σπιτιού αυτού είναι περίπου στα 10 εκατομμύρια. Χωρίς να θέλει να αναφέρει το χρέος του στην τράπεζα, είπε ότι το ποσό που δανείστηκε έχει αυξηθεί και πως τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει δουλειά και δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τις δόσεις. «Το ίδιο έγινε και στο κράτος, την εφορία και τον ΕΦΚΑ. Τα περισσότερα λεφτά που χρωστάω είναι πανωτόκια», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια περιέγραψε πως αρχικά η τιμή εκκίνησης που έδιναν οι τράπεζες ήταν πολύ χαμηλότερη της αξίας του και με αγώνα που έκανε αρκετά χρόνια με τη βοήθεια εκτιμητών, η αντικειμενική του αξία ανέβηκε. Εν τέλει, πωλήθηκε για 7.500.000 ευρώ σε πλειστηριασμό που έγινε χθες. 

Εγώ θέλω να καθαρίσω, να αφήσω ένα καθαρό όνομα πίσω. Να μη με λένε μπαταχτσή, να μην τρέχουν τα παιδιά μου για μένα

Ο άνθρωπος που το αγόρασε είναι Έλληνας του εξωτερικού. «Μίλησα μαζί του και του είπα να είναι "καλορίζικο"», σημείωσε.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: To μεγάλο του παράπονο για τον Παρνασσό

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το μεγάλο του παράπονο είναι από το κράτος, όταν το 2000 είχε ζητήσει να μειωθεί το ενοίκιο που έδινε για το χιονοδρομικό κέντρο στον Παρνασσό και τελικά τον "πέταξαν έξω", έστειλαν τα χρέη του στην εφορία και την επόμενη χρονιά το νοίκιασαν σε πολύ χαμηλότερη τιμή. 

«Πλήρωνα το νοίκι μου 330.000 δραχμές και χρώσταγα δύο νοίκια. Δεν πήγαινε καλά, δεν είχε χιόνια, δεν μπόρεσα να τα βγάλω πέρα, έκλεισαν τα μαγαζιά στην Αθήνα και με έβγαλαν έξω. Έκανα αίτημα να μου μειώσουν το νοίκι, να γίνω βιώσιμος. Τον επόμενο χρόνο το νοίκιασαν με 70.000. Το έδωσαν σε δικούς τους. Έβαλαν μέσα έναν άνθρωπο που πουλούσε μπουγάτσες στην Αθήνα και τον έκαναν νοικοκύρη. Έβγαλαν τον άνθρωπο που το έφτιαξε. Αυτή ήταν η πρώτη "ληστεία" που μου έκαναν», υποστήριξε ο κ. Παπαργυρόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top