Γιώργος Γάλλος: Η ηλικία, η σύζυγος, τα παιδιά και το θέατρο

Οι ρόλοι μέσα από τους οποίους ξεχώρισε ο ηθοποιός από τη Μάγισσα

Θέλει η παρουσία του στον χώρο της υποκριτικής να έχει διάρκεια και η πορεία του να είναι ανοδική.

Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, αφού καταφέρνει να καθηλώνει με τις ρόλους του στο θέατρο, τον κινηματογράφο, αλλά και την τηλεόραση.

Όπως είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του δεν ονειρευόταν να γίνει κάτι συγκεκριμένο. Ο πατέρας του επέμενε να σπουδάσει Οικονομικά, για να υπάρχει η ασφαλιστική δικλίδα που θέλει κάθε γονιός για το παιδί του, κι έτσι κι έγινε.

 

Άλλωστε εκείνος και η σύζυγός του ήταν μετανάστες. Εργάζονταν στη Βοστώνη, εκεί είχαν το δικό τους εστιατόριο, κι εκεί έμειναν για πολλά χρόνια.

Γιώργος Γάλλος: Το βιογραφικό του ηθοποιού 

Ο Γιώργος Γάλλος γεννήθηκε πριν από 51 χρόνια στη Βοστώνη. Σε ηλικία 6 ετών ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα μαζί με τον αδερφό και την γιαγιά του. Έξι χρόνια μετά πήραν τον δρόμο της επιστροφής και οι γονείς του. Ο πατέρας του είναι από το Ανθηρό της Αργιθέας, ενώ η μητέρα του από το Καστράκι της Καλαμπάκας. 

Μεγαλώνοντας σπούδασε Οικονομικά και στη συνέχεια εργάστηκε επί 6 χρόνια ως βοηθός του εικαστικού Νίκου Αλεξίου. «Από τον Νίκο έμαθα να μη φοβάμαι να φοβάμαι. Βεβαίως, κάτι τέτοιο χρειάζεται πολλή δουλειά για να γίνει πράξη, αλλά τουλάχιστον σε ένα πρώτο επίπεδο έχει λειτουργήσει», έχει δηλώσει.

Το βιογραφικό του Γιώργου Γάλλου

Το…μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε μέσα του από όταν ήταν ακόμα στο λύκειο και μπήκε σε με θεατρική ομάδα. Τότε άρχισε να γεννιέται η ιδέα ότι το θέατρο είναι ένας χώρος που δεν τον άφηνε αδιάφορο.

Το 1996, σε ηλικία 24 ετών, πέρασε, με επιτυχία, τις εξετάσεις στη Δραματική Σχολής του Εθνικού και κάπως έτσι ξεκίνησε η πορεία του στην υποκριτική.

Το ευρύ τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από τον ρόλο του Μιλτιάδη Σεβαστού στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ τηλεοπτικά τον είδαμε στις σειρές,  Κόκκινος Κύκλος Οδός Παραδείσου 7, και  Αστέρας Ραχούλας.

 

Τη σεζόν 2022 συμμετέχει στην σειρά Ο Όρκος, αργότερα στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες και φέτος τον απολαμβάνουμε στη Μάγισσα, ο οποίος υποδύεται τον πατριάρχη των Λασκαραίων, Μιχαήλ.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νεφέλες (2019), Ξύπνα Βασίλη (2018), Βάκχες (2018), Μήδεια (2017).
Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία Ο εχθρός μου του Γιώργου Τσεμπερόπουλου (2013) για την οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η σύζυγος και τα παιδιά του 

Μπορεί να έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αλλά ο σημαντικότερος για εκείνον είναι αυτός του πατέρα και συζύγου.
Ο Γιώργος Γάλλος είναι παντρεμένος από το 2006 με την κινησιολόγο, χορογράφο και ηθοποιό, Σταυρούλα Σιάμου.

Ο Γιώργος Γάλλος σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά του/ φωτογραφία NDP

Ο Γιώργος Γάλλος σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά του/ φωτογραφία NDP

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δυο παιδιών τους. «Προσωπικά, θεωρώ ότι καλοί γονείς είναι αυτοί που φροντίζουν να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους, είτε με τα λάθη τους είτε με τις σωστές επιλογές τους, αλλά πάντα κοντά τους, έτοιμοι να είναι εκεί. Να μπορούν να σταθούν δίπλα τους, να τα βοηθήσουν να μάθουν να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις. Γι’ αυτό θεωρώ ότι μέχρι να αποφασίσει κάποιος να δημιουργήσει οικογένεια, καλό θα είναι να έχει χορτάσει την εργένικη ζωή. Γιατί οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και η κούραση αυξάνεται. Στην ταινία της ζωής σου δεν είσαι πια ο μοναδικός πρωταγωνιστής. Οι προτεραιότητές σου μετατοπίζονται», είχε πει σε συνέντευξή του στη lifo.

Ο μεγαλύτερος φόβος του Γιώργου Γάλλου 

Ο Γιώργος Γάλλος έχει αποκαλύψει και ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του και αυτός δεν είναι άλλος από τη μοναξιά.

Ο Γιώργος Γάλλος στο θεατρικό σανίδι

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι μη μείνω μόνος. Μου είναι απολύτως απαραίτητο να νιώθω ότι υπάρχουν αγαπημένα πρόσωπα γύρω μου, που με θέλουν στη ζωή τους. Μια λιγότερο υπαρξιακή απάντηση, με σιγουριά, είναι ότι φοβάμαι τα μικροβιολογικά εργαστήρια», ήταν τα λόγια του στη lifo.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top