Πάρις Χίλτον: Η απάντησή της στα σκληρά σχόλια για το κεφάλι του γιου της

«Ο Phoenix είναι απόλυτα υγιής. Απαράδεκτη η στοχοποίηση του παιδιού μου»

Πάρις Χίλτον: H απάντηση στα σκληρά σχόλια για το μέγεθος του κεφαλιού του γιου της/ βίντεο Πάμε Δανάη

Μια σπαρακτική δημοσίευση στα instastories έκανε η Πάρις Χίλτον αναφορικά με τα «σκληρά» σχόλια που έλαβε για το μέγεθος του κεφαλιού του 8 μηνών γιου της, μετά τη δημοσίευση μερικών φωτογραφιών του. 

Η «χρυσή» κληρονόμος ταξίδεψε πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με το μωρό της, Phoenix, και ανήρτησε μερικές φωτογραφίες του, κρατώντας τον στην αγκαλιά της.

Πάρις Χίλτον: Ο οκτώ μηνών γιος της είναι πανέμορφο μωρό!

Σε αυτές, το μωράκι φαίνεται να έχει λίγο μεγαλύτερο κεφαλάκι από το σύνηθες, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της. Κάποιος της έγραψε για «μακροκεφαλία» και πως το ζήτημα αυτό διευθετείται με χειρουργική επέμβαση και κάποιος άλλος ρωτούσε αν έχει «εγκεφαλίτιδα» και πως το αγοράκι δε φαινόταν φυσιολογικό.

Η τηλεπερσόνα εξήγησε με story της ότι είναι «απαράδεκτο» να στοχοποιούν το παιδί της, αναγκάζοντάς της να απαντήσει πως «ο άγγελος της είναι απόλυτα υγιής» και «απλώς έχει μεγάλο εγκέφαλο».

Πάρις Χίλτον: H απάντηση για τον γιο της 

«Το να ζω μια ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή όποιου άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου πιο βαθιά από όσο μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Έχω δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον με αγάπη, σεβασμό και αποδοχή και περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Αν δε δημοσιεύσω το μωρό μου, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν είμαι υπέροχη μητέρα και αν το δημοσιεύσω, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι σκληροί και γεμάτοι μίσος. Είμαι περήφανη εργαζόμενη μαμά και το μωρό μου είναι απολύτως υγιές, αξιολάτρευτο και αγγελικό.

Ονειρευόμουν να γίνω μαμά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ο Phoenix είναι ο κόσμος μου και η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση του τι πραγματικά έχει σημασία.

Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που θα στοχοποιούσαν αυτή την αθωότητα. Ελπίζω οι άνθρωποι να μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση» έγραψε στην ανάρτησή της. 

Η 42χρονη Πάρις και ο σύζυγός της, Κάρτερ Ριμ, υποδέχτηκαν τον γιο τους, μέσω παρένθετης μητέρας, τον Ιανουάριο του 2022. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 σε μια τελετή υπεραπαραγωγή.

Πάρις Χίλτον: Έγινε μαμά μέσω παρένθετης μητέρας - Η φωτογραφία στα social

Η Χίλτον ανακοίνωσε την άφιξη του Phoenix, οκτώ ημέρες μετά τη γέννησή του, στο Instagram με μια κοντινή φωτογραφία της να του κρατάει το χεράκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top