Netta: Η νικήτρια της Eurovision πηγαίνει φαγητό σε Ισραηλινούς στρατιώτες

Δείτε βίντεο που οι στρατιώτες την ευχαριστούν για την προσφορά της

Η Netta, νικήτρια της Eurovision του 2018, είναι ενεργή στα social media από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στο Ισραήλ, την πατρίδα της.

Στις αναρτήσεις της, η Ισραηλινή καλλιτέχνιδα κοινοποιεί σελίδες που προσφέρουν εθελοντική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές. Μάλιστα, η ίδια έσπευσε να βοηθήσει και μετέβη με τον πατέρα της σε σημείο με στρατιώτες και ενεπλάκησαν σε σύρραξη, προκειμένου να τους ανατροφοδοτήσουν με είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε μέσω δωρεών. 

Δείτε βίντεο που οι στρατιώτες την ευχαριστούν για την προσφορά της:

 

Netta: Το ξέσπασμά της στην αρχή του πολέμου - «Ευχριστούμε Μπάιντεν»

Πριν μερικές μέρες και λίγες ώρες μετά την επίθεση της Χαμάς, η Netta ανέβασε μέσω Instagram, stories, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα» γράφει στους διεθνείς φίλους της που την ακολουθούν.

Επανήλθε με ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο με τρεμάμενη φωνή λέει:

«Προσπαθώ να κάνω αυτό το βίντεο γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να ξέρουν πραγματικά τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Μέχρι τώρα πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί. Άνθρωποι, δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι, κρατούνται όμηροι, γυναίκες παιδιά, και στρατιώτες έχουν κρατηθεί όμηροι με τη βία. Άλλοι ψάχνουν τους αγαπημένους τους...» και ξεσπά σε κλάματα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top