Αλέξανδρος Τζόρβας: Η αγροτική ζωή στη Λακωνία - Τι θαυμάζει στη σύζυγό του

Έχει το δικό του κτήμα και ασχολείται με τις ελιές και τους αμπελώνες

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Τζόρβας για τη ζωή του ως αγρότης και την οικογένειά του στο Happy Day

O πρώην διεθνής τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας έχει αφήσει το ποδόσφαιρο από το 2014 και εδώ και κάποια χρόνια ασχολείται με τις ελιές και τα αμπέλια.  Έχει δημιουργήσει το κτήμα του στον Ασωπό Λακωνίας, τόπο καταγωγής της συζύγου του, και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Λακωνίας, για να βλέπει την οικογένειά του. 

Η εκπομπή Happy Day τον συνάντησε στο κτήμα του, με τον πρώην τερματοφύλακα να περιγράφει την καθημερινότητά του ως αγρότης. 

«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις ελιές το 2016. Είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα κι εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σήμερα έχουμε 200 ιδιόκτητα στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα από την αρχή» δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

«Μου αρέσει να ιδρώνω και να λερώνομαι» αποκάλυψε και πρόσθεσε πως του αρέσει πολύ το κλάδεμα των αμπελιών, το οποίο επιμελείται μόνος του.

«Είχε οικονομικό ρίσκο όταν ξεκίνησα. Όσα χρήματα έβγαλα από το πρώτο κομμάτι της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, χρειάστηκε να τα επενδύσω στο δεύτερο, στις ελιές. Τα παιδιά έρχονται μαζί μου στο κτήμα για τρεις μήνες το καλοκαίρι και εγώ ανεβοκατεβαίνω» πρόσθεσε ο πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν ο γιος του σε ηλικία 2,5 ετών, τον κρατούσε από το πόδι για να μη φύγει σε άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου και τα δύο τους παιδιά/ instagram

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου και τα δύο τους παιδιά/ instagram

Πάντως, όπως αποκάλυψε ο γιος του έχει περισσότερο κλίση ως αθλητικογράφος, ενώ στην κόρη του αρέσει το ποδόσφαιρο και ειδικά η θέση του τερματοφύλακα.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Tα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε και για τη σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και 20 χρόνια. «Είμαστε μαζί από ηλικία 22 ετών, σχεδόν 20 χρόνια. Μόλις γνωριστήκαμε, ταιριάξανε οι χημείες μας. Εγώ και η Χρυσαυγή γνωριστήκαμε σε μία εποχή που δεν είχα ούτε δημοσιότητα, ούτε χρήματα. Τότε εκείνη έκανε δημοσιογραφία σε ένα κανάλι του Παναθηναϊκού, έτυχε να κάνουμε μία συνέντευξη και το ένα έφερε το άλλο» είπε αρχικά.

«Θαυμάζω πολλά πράγματα σε εκείνη. Πρώτα από όλα ότι είναι μία εξαιρετική μητέρα, είναι πολύ δραστήρια, έχει το συμβολαιογραφείο της και είναι ο ορισμός της σύγχρονης νέας μητέρας» κατέληξε.

Ο γάμος Ατσιδάκου - Τζόρβα το 2011/ NDP

Ο γάμος Ατσιδάκου - Τζόρβα το 2011/ NDP

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη, τον Ιούνιο του 2011 κι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top