Η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβλεπα εφιάλτες ότι ήμουν έγκυος»

Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Γιούλικας Σκαφιδά

Πριν από λίγες εβδομάδες έκανε γνωστό ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι. εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό που την ακολουθεί για το υποκριτικό της ταλέντο. 

Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Νight Show το βράδυ της Δευτέρας, η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε ότι έχει πάρει μόλις έξι κιλά στην εγκυμοσύνη της, τον λόγο που δεν έχει ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο του γιου της, αλλά και την απόφασή της να γίνει μητέρα.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει έξι κιλά. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Θα γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου», είπε αρχικά η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Φέτος, βλέπουμε τη Γιούλικα Σκαφιδά σε... τρεις τηλεοπτικές σειρές. Η Παραλία, Ψυχοκόρες και Milky Way

Φέτος, βλέπουμε τη Γιούλικα Σκαφιδά σε... τρεις τηλεοπτικές σειρές. Η Παραλία, Ψυχοκόρες και Milky Way

«Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο. Παίρνω λίστες από φίλες που έχουν ήδη παιδιά κι είναι τόσο μεγάλες που λέω ότι αν πάρω όλα αυτά δε θα χωράμε στο σπίτι», πρόσθεσε με χιούμορ. 

Γενέθλια για τη Γιούλικα Σκαφιδά πριν τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Σχετικά με τον λόγο που πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα, αποκάλυψε: «Ήταν κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ, όπως δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δε σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ό,τι ήθελα. Η αδερφή μου έχει ένα μωράκι δύο ετών  Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει κι είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο κι ηρεμούσα!».   

Η Γιούλικα Σκαφιδά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Γιούλικα Σκαφιδά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσον αφορά στο ιδιαίτερο όνομά της, η Γούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε: «Το Γιούλικα είναι ένα όνομα που άρεσε πολύ στους γονείς μου, το κανονικό μου όνομα είναι Γεωργία. Η μητέρα μου είχε μια συμμαθήτρια στο σχολείο που την έλεγαν Γιούλικα κι είχε πει πως όταν κάνει παιδί αν είναι κοριτσάκι θα το έβγαζε "Γιούλικα"».  

Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά - Η φουσκωμένη κοιλίτσα κι η ανακοίνωσή της

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα δώσει στον γιο της το όνομα "Άγγελος": «Είναι το όνομα τoυ μπαμπά μου. Είμαστε τρεις αδελφές με κομίστρια, τώρα έρχεται ο Αγγελής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top