Γενέθλια για τη Γιούλικα Σκαφιδά πριν τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

«Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη» έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Γιούλικας Σκαφιδά στην Ελένη Μενεγάκη

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στις αρχές Δεκεμβρίου θα κρατήσει αγκαλιά το πρώτο της μωράκι και έτσι τα φετινά της γενέθλια.. τη βρίσκουν σε μια κατάσταση γλυκιάς προσμονής για το σπουδαιότερο «δώρο» της ζωής.

Γιούλικα Σκαφιδά: Η εγκυμονούσα πήρε μέρος σε αγώνα δρόμου

«Μέρα γενεθλίων σήμερα! Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη, απ’ όλες τις απόψεις! Κάτι μου λέει όμως πως οι επόμενες που θα έρθουν θα είναι συναρπαστικές!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε, παρέα πάντα με τον σκυλάκο της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Η 42χρονη ηθοποιός γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. Είναι αγόρι!

«Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ» είχε εξομολογηθεί στην Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top