Γιούλικα Σκαφιδά: Η εγκυμονούσα πήρε μέρος σε αγώνα δρόμου

Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πριν από δύο εβδομάδες η Γιούλικα Σκαφιδά εξέπληξε τους πάντες ευχάριστα όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά - Η φουσκωμένη κοιλίτσα κι η ανακοίνωσή της

Ανέβασε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα κρατώντας τον σκύλο της γράφοντας στη λεζάντα: «Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα».

Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός λατρεύει τον αθλητισμό.  Είναι ερασιτέχνης δρομέας μεγάλων αποστάσεων και αρκετές φορές έχει πάρει μέρος στον Μαραθώνιο.

Αυτή τη φορά έβαλε τα αθλητικά της παπούτσια και πήρε μέρος στο Spetses Marathon τρέχοντας στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.


Μετά το τέλος του αγώνα ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες πλάι σε συναθλήτριές της story δείχνοντας την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως περιμένει αγόρι.

Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

«Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ. Γενικά το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Έχω ακούσει ότι θα πελαγώσω, εγώ σκέφτομαι όταν θα μεγαλώσει το παιδί που θα παίζουμε, θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και έχω μια χαρά και μία ανυπομονησία. Πάω λίγο παραπέρα οπότε τα πρώτα θα περάσουν», είχε πει η εγκυμονούσα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top