«Η Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη. Δεν αγαπούσε τον Παπαμιχαήλ όσο εκείνος»

Όσα είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μια εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου, μιλώντας για τον γιο της, τον σύζυγό της, το πρόβλημα υγείας που πέρασε, τον Στάθη Ψάλτη αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η επική ατάκα της Τιτίκας Στασινοπούλου: «Γερή να είμαι να τους θάψω όλους»

Τιτίκα Στασινοπούλου για τον σύζυγό της: «Μου λείπει πάρα πολύ»

«Μετανιώνω που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Αισθανόμουν ότι “πρόδιδα” το ένα μου παιδί, λόγω των υποχρεώσεων», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τον αείμνηστο σύζυγό της, Γιώργο Παπαζήση: «Δε με ενδιέφερε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, άλλος Γιώργος δεν κυκλοφορεί. Ο άνδρας μου ήταν ένα “σπάνιο ανδρικό είδος”, δεν κυκλοφορεί το “είδος”. Δε μου λείπει απλώς ο άνδρας μου, μου λείπει πάρα πολύ».

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαζήση

Ακόμη, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε: «Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο είπα “τώρα, τι κάνουμε;”. Είχα την αγωνία να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου με τον αείμνηστο Γιώργο Παπαζήση, το 2012/ NDP

Η Τιτίκα Στασινοπούλου με τον αείμνηστο Γιώργο Παπαζήση, το 2012/ NDP

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει περάσει ερωτικές απογοητεύσεις και έχει βιώσει την απιστία, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο της πεθεράς. «Είμαι τέλεια ως πεθερά. Αγαπώ τη νύφη μου σαν να είναι κόρη μου. Ως πεθερά, δεν μπορούσα να ελέγξω την γυναίκα που αγάπησε το παιδί μου. Εκείνος αποφασίζει», δήλωσε.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου σε εκδήλωση το 2009/ NDP

Η Τιτίκα Στασινοπούλου σε εκδήλωση το 2009/ NDP

Τιτίκα Στασινοπούλου για Βουγιουκλάκη: «Μεγάλωνε με μεγάλη πίκρα, ήταν μια δυστυχισμένη γυναίκα»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε ακόμα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας: «Θεωρώ πως ήταν μια γυναίκα δυστυχισμένη, διότι από το ξεκίνημα της ζωής της, που έχασε τον πατέρα της κτλ., όλα αυτά φανερώνουν ότι μεγάλωνε με μεγάλη πίκρα στην καρδιά. Αυτό δεν είναι καλή προίκα για τη ζωή».

«Ο Παπαμιχαήλ ήταν πικραμένος, δεν ξεπέρασε ποτέ τη Βουγιουκλάκη»

«Πιστεύω ότι αγαπήθηκαν με τον Δημήτρη. Αυτός, θεωρώ, ότι την αγαπούσε φανατικά. Εκείνη τον αγαπούσε αλλά λιγότερο, κατά τη γνώμη μου, όχι όσο αυτός» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Αλλάζω κανάλι όταν παίζει ταινία του Στάθη Ψάλτη»

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Στάθη Ψάλτη, λέγοντας πως δεν της άρεσε η στάση ζωής του. «Είχαμε συνεργαστεί σε έναν θίασο. Εάν το ήξερα από πριν θα έλεγα “όχι” στη δουλειά είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top