Κέβιν Σπέισι: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο διάσημος ηθοποιός

Φοβήθηκε για καρδιακή προσβολή

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Κέβιν Σπέισι από τον ΣΚΑΪ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε ο Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun. Ο 64χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης. όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και μούδιασε το χέρι του

Κέβιν Σπέισι: Κρίθηκε αθώος για σεξουαλικά αδικήματα στη δίκη του Λονδίνου

Ο πολυσυζητημένος κινηματογραφικός σταρ μεταφέρθηκε στη διαγνωστική κλινική Innova στην πόλη, για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένης μαγνητικής τομογραφίας

Ο Κέβιν Σπέισι έξω από τα δικαστήρια του Λονδίνου τον περασμένο Ιούλιο

Ο Κέβιν Σπέισι έξω από τα δικαστήρια του Λονδίνου τον περασμένο Ιούλιο /Φωτογραφία AP Images/Kirsty Wigglesworth

Αν κι υπήρχαν φόβοι ότι θα μπορούσε να έχει υποστεί καρδιακή προσβολή, δεν επαληθεύτηκαν. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε: «Ο κ. Σπέισι μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο λόγω ανησυχιών για την υγεία του. Οι γιατροί και το προσωπικό του αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του». 

Kevin Spacey: Τεράστια αποζημίωση ζητάει το House of Cards μετά το σκάνδαλο

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών American BeautyΣυνήθεις Ύποπτοι, Seven κ.ά, εμφανίστηκε στη σκηνή του φεστιβάλ το ίδιο βράδυ και δήλωσε στο κοινό ότι η υγεία του ήταν καλή. «Με έκανε πραγματικά να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή για όλους μας», δήλωσε. 

Ο Κέβιν Σπέισι με τη Μίνα Σουβάρι στην ταινία American Beauty

Ο Κέβιν Σπέισι με τη Μίνα Σουβάρι στην ταινία American Beauty

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα οι ένορκοι σε δικαστήριο του Λονδίνου έκριναν αθώο τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό για επτά σεξουαλικές επιθέσεις και δύο άλλα σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων αντρών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top