Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η σημερινή της σχέση με την Άσπα από το Fame Story!

Όσα είπε για την εμπειρία της στη μουσική Ακαδημία η γνωστή τραγουδίστρια

Δείτε όσα είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου στο Breakfast@Star

Καλεσμένη στο Breakfast@Star ήταν το πρωί της Τρίτης η Ελεάνα Παπαϊωάννου, όπου μίλησε για τον νέο κύκλο του Fame Story που θα δούμε στο Star και θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε όταν συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story το 2002

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story το 2002

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τα συναισθήματα που της προκάλεσε η είδηση της επιστροφής του Fame Story. «Συγκινήθηκα όταν είδα τη διαφήμιση κι άκουσα και το τραγούδι του Fame Story. Βέβαια και μας βοήθησε το παιχνίδι. Όλη εκείνη τη φουρνιά...», ανέφερε. 

Fame Story: Πρεμιέρα το Σάββατο 30/9 στις 21.00 με το πρώτο Live Show!

Με το talent show να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star, η Ελεάνα Παπαϊωάννου αναφέρθηκε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην καριέρα της η συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο της μουσικής Ακαδημίας το 2002. «Ήταν ασύλληπτο αυτό που γινόταν. Ήταν το πρώτο του είδους κι ήταν σοκαριστικό, δεν ήταν καθόλου εύκολο», είπε.

Η εκρηκτική σχέση της Ελεάνας και της Άσπας στο 1ο Fame Story είχε συζητηθεί πολύ

Η εκρηκτική σχέση της Ελεάνας και της Άσπας στο 1ο Fame Story είχε συζητηθεί πολύ

Η Ελεάνα μίλησε και για τη σημερινή της σχέση με την Άσπα Τσίνα, με την οποία οι καβγάδες της στο Fame Story 2 ήταν... ομηρικοί! «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε... έχουμε μια πολύ καλή σχέση, έχουμε μιλήσει, έχουμε γελάσει πολύ, έχουμε πει πάρα πολλά δικά μας, ξέρω ότι έχει έναν υπέροχο γιο», είπε και πρόσθεσε με χιούμορ: «Αν ξέραμε ότι όλο αυτό θα έπαιζε, εκείνη η ένταση, μετά από τόσα χρόνια, θα το 'χαμε εμπλουτίσει, κάτι θα 'χαμε πει!». 

Fame Story: Κλείστε θέση στη μεγάλη πρεμιέρα - Ζήστε από κοντά το live show

Στη συνέχεια δήλωσε ευγνώμων για αυτήν την εμπειρία που είχε: «Ξαφνικά είχαμε μια τεράστια αναγνωρισιμότητα. Ήταν ασύλληπτο αυτό που γινόταν. Ήταν το πρώτο του είδους κι ήταν σοκαριστικό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο» παραδέχτηκε, τονίζοντας το πόσο σημαντική ήταν η γνωριμία της με τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

Fame Story: Παρουσιαστής & κριτές ανοίγουν τα χαρτιά τους πριν την πρεμιέρα

Αυτό που τη δυσκόλεψε αρκετά ήταν η συγκατοίκηση, ενώ δε θα 'λεγε όχι αν της γινόταν πρόταση να συμμετέχει στο νέο Fame Story. «Θα τους έλεγα να το απολαύσουν. Ίσως είναι η πιο ανέμελη στιγμή τους στη μουσική», είναι η συμβουλή της σε όσους συμμετέχουν στη μουσική Ακαδημία. «Να είναι αυθεντικοί, να μην προσπαθούν να μιμηθούν κάποιον χαρακτήρα που θα ιντριγκάρει», πρόσθεσε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top