Fame Story: Παρουσιαστής & κριτές ανοίγουν τα χαρτιά τους πριν την πρεμιέρα

Το Fame Story ξεκινά με live στις 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Star

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, το Fame Story, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Star.

H κάμερα του Breakfast@star συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

Fame Story: Αυτά θα είναι τα μεγάλα έπαθλα του νικητή - Διεκδικήστε τα!

Νίκος Κοκλώνης

«Από το Fame Story να περιμένετε εκπλήξεις και ανατροπές. Τα live θα είναι ένα μεγάλο πάρτι. Θα παρτάρουμε παιδιά αυτή τη φορά στο Star. To Star είναι ένα καινούργιο κανάλι για μένα, το αγαπώ πολύ. Είναι όλα φρέσκα. Θα μπορούσα να είμαι καθηγητής στην Ακαδημία γιατί είμαι λαϊκός τραγουδιστής, αλλά είμαι παρουσιαστής. Έχουμε τους πιο καλούς και αξιόλογους καθηγητές. Θα πω αρκετά τραγούδια στο Fame Story».

Fame Story Η πιο διάσημη, τηλεοπτική, μουσική Ακαδημία έρχεται στο Star!

Fame Story: Ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή 

Ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Light και ο Γιώργος Αρσενάκος θα πάρουν τις θέσεις τους στην κριτική επιτροπή.

Αντώνης Ρέμος

«Το Fame Story είναι ένα μεγάλο show και χαίρομαι που επιστρέφω μαζί του στην τηλεόραση. Νιώθω χαρούμενος και έτοιμος να ανταπεξέλθω σε αυτή την πρόκληση που θα ζήσουμε φέτος στην τηλεόραση του Star», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

Ελένη Φουρέιρα

Πολύ χαρούμενη που θα βρίσκεται στο Fame Story δήλωσε και η Ελένη Φουρέιρα. «Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και παρέα και ανυπομονούμε να το δεί και ο κόσμος», είπε και στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο της μαμάς. «Μου είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο και αυτό δε σε γεμίζει εκτός από το να είσαι πάνω στη σκηνή. Νόμιζα ότι ξέρω να αγαπάω μέχρι να γεννήσω τον γιο μου, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι αγαπάω».

Γιώργος Αρσενάκος

«Είναι πολύ χαρούμενη η ατμόσφαιρα και ανυπομονούμε για τα live. Οι απόψεις μου συμπλέουν με αυτές της Ελένης Φουρέιρα. Θέλω να ακούσω την οπτική του Light», ανέφερε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Light.


Γι’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον μίλησε και ο Light. «Δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το Fame Story. Όσο είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά της Ακαδημίας δε με αγχώνει κάτι». 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top