Ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Ακόμα είμαι σε φάση άμυνας»

Η αποκάλυψη για την περιπέτεια με την υγεία του σόκαρε το κοινό

Δείτε βίντεο για τον Γιώργο Καραμίχο από το Breakfast@Star

Για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος σε γνωστό περιοδικό

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο οργανισμός του βρίσκεται ακόμη σε μια φάση άμυνας, ενώ όπως είπε στόχος του, σε ό,τι κάνει είναι να είναι ευτυχισμένος και πέρα από τον εαυτό του, να βοηθάει και τους άλλους να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική τους ευτυχία. 

Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Ήμουν με μορφίνες»

«Η καλύτερη μέθοδος θεραπείας είναι η πάντα η πρόληψη. Πιάνω το σημείο της επέμβασης γύρω από τον αριστερό πνεύμονα κι ακόμη ο συνδετικός ιστός είναι νεκρωμένος. Θέλει χρόνο για να ξυπνήσει, να αφυπνιστεί, είμαι σε φάση άμυνας

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τελευταία στιγμή, φεύγοντας το πρωί από το σπίτι για το χειρουργείο σκεφτόμουν τι να πάρω μαζί μου, και είπα να πάρω ένα βιβλίο. Είδα τον Φαίδρο, και είπα να πάρω αυτό που είχα να το διαβάσω 25 χρόνια. Γενικώς, είναι ένα βιβλίο περί έρωτος. Ένα από αυτά που λέει, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε δουν να πέφτεις για να σε έχουν. Θέλουν να σε δουν να αρρωσταίνεις. Αυτό το διάβασα όντας άρρωστος», είπε στη συνέχεια. 

Γιώργος Καραμίχος: «Είχα μία κακοήθεια στον πνεύμονα»

«Το ταξίδι νομίζω είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, και για να είμαστε ευτυχισμένοι ένας είναι ο δρόμος, να μάθουμε να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε καλύτερα. Ό,τι κάνω και σαν θεραπείες και σαν δουλειά, σχέσεις, επαφές, ο στόχος είναι αυτός, να μάθω να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Και να βοηθάω άλλο κόσμο αλλά και να βοηθάω τον εαυτό μου να έχει μια αντίληψη διαφορετική, να έρθω πιο κοντά στην ψυχική ισορροπία κι ευτυχία» πρόσθεσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top