Ντάνι Μάστερσον: Μετά την καταδίκη η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου

Ποινή κάθειρξης 30 ετών για τον βιασμό δύο γυναικών για τον ηθοποιό

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Ντάνι Μάστερσον και της Μπιζού Φίλιπς

Μετά την καταδίκη του Ντάνι Μάστερσον με ποινή κάθειρξης 30 ετών ως ισόβια για τον βιασμό δύο γυναικών, η γυναίκα του, Μπιζού Φίλιπς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Ο Ντάνι Μάστερσον σε γκαλά στο Λος Άντζελες το 2014

Ο Ντάνι Μάστερσον σε γκαλά στο Λος Άντζελες το 2014 /Φωτογραφία AP Images/Annie I. Bang

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show, που προβαλλόταν με μεγάλη επιτυχία την εποχή των εγκλημάτων του στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με την Page Six, η οποία εξασφάλισε ορισμένα έγγραφα από το δικαστήριο της Καλιφόρνια, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, μετά από όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της. Ως αιτία χωρισμού επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές, ενώ δήλωσε πως δεν είναι πρόθυμη να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη στον Μάστερσον.

«Η πλήρης φύση κι έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων κι υποχρεώσεων της Φίλιπς είναι απροσδιόριστη προς το παρόν», αναφέρεται στα έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο Ντάνι Μάστερσον κι η Μπιζού Φίλιπς έξω από το δικαστήριο της Καλιφόρνιας το 2022 

Ο Ντάνι Μάστερσον κι η Μπιζού Φίλιπς έξω από το δικαστήριο της Καλιφόρνιας το 2022 /Φωτογραφία AP Images/Brian Melley

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν 12 χρόνια κι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, που είναι σήμερα 9 ετών.

Φαίνεται πως οι κατηγορίες εις βάρος του, καθώς κι η καταδίκη του ηθοποιού έφερε τη ρήξη με τη σύζυγό του. Τη στιγμή που ο δικαστής διάβαζε την ποινή του στην τελευταία δίκη -τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή- η σύζυγός του, Μπιζού Φίλιπς, εθεάθη στο δικαστήριο να σπαράζει σε κλάματα.

Ο Μάστερσον κρίθηκε ένοχος τον Μάιο σε επαναληπτική δίκη, αφού οι πρώτοι ένορκοι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορία το 2022. Μετά την καταδίκη του, ο Μάστερσον θεωρήθηκε ότι διέτρεχε κίνδυνο φυγής και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε αφού τρεις γυναίκες κατέθεσαν ότι τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από το 2001 εώς το 2003, κατά τη διάρκεια της ακμής της τηλεοπτικής του φήμης.

Ντάνι Μάστερσον και Μπιζού Φίλιπς σε red carpet το 2008

Ντάνι Μάστερσον και Μπιζού Φίλιπς σε red carpet το 2008 /Φωτογραφία AP Images/Dan Steinberg

Οι ένορκοι άκουσαν μαρτυρία ότι τους είχε δώσει ναρκωτικά πριν τους επιτεθεί. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό σε βάρος των δύο από τις τρεις κατήγορές του. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από την τρίτη κατήγορο κηρύχθηκαν κακοδικία κι οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δε σκοπεύουν να επανεξετάσουν την υπόθεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top