Ράντου για την άνοια της μαμάς της: «Καθηλώνεται μια ολόκληρη οικογένεια»

«Είναι μια τρομακτική εμπειρία να τη ζεις»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες η Ελένη Ράντου μιλώντας για την άνοια. Διόλου τυχαίο post αφού η αγαπημένη της μαμά πάσχει από άνοια και η ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Συγκινεί η Ελένη Ράντου για την άνοια: «Δε θα το ευχόμουν σε κανέναν»


«Το θέμα της άνοιας και του Αλτσχάιμερ είναι μια πολύ παραγνωρισμένη ιστορία. Ο λόγος της ανάρτησης δεν έχει να κάνει με το προσωπικό, έχει να κάνει με το ότι εκτός από τον άνθρωπο που υποφέρει, καθηλώνεται μια ολόκληρη οικογένεια γύρω από αυτό το πρόβλημα», ανέφερε για την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της.

«Η αγάπη ανασταίνει»: Η φωτογραφία της Ελένης Ράντου με τη μητέρα της

Η παράσταση Το πάρτι της ζωής μου, είναι βασισμένη στη σχέση της Ελένης Ράντου με τη μητέρα της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η παράσταση Το πάρτι της ζωής μου, είναι βασισμένη στη σχέση της Ελένης Ράντου με τη μητέρα της /Φωτογραφία NDP Photo Agency


«Στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να έχουν κατ’ οίκον νοσηλεία γιατί δεν υπάρχει πουθενά ένα μέρος που να έχει προβλεφθεί για τους υποδεχτεί. Είναι μια τρομακτική εμπειρία να τη ζεις, ειδικά για έναν δικό σου άνθρωπο», πρόσθεσε στην κάμερα του Happy Day που βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Γυρίσματα της τύχης».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top