Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένος στο Πήλιο ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

«Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο»

Δραματικές ώρες βιώνει το Πήλιο με εγκλωβισμούς και καταστροφές / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ανάμεσα στους κατοίκους του Πηλίου και των γύρω περιοχών που περνούν δύσκολες ώρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel, είναι και ο Παναγιώτης Βασιλάκος που βρίσκεται εκεί.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ερωτευμένος o bachelor ποζάρει με τη σύντροφό του!

Ο ίδιος κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους τη βροχή που πέφτει στην περιοχή, αλλά και τις αστραπές που κάνουν τη νύχτα ημέρα.  

Κακοκαιρία Daniel: Βρέθηκε ζευγάρι Αυστριακών που αγνοούνταν στο Πήλιο

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αν και πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Τόσες πολλές αστραπές το δευτερόλεπτο, ασταμάτητα. Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται. Σκάνε οι βροχές και οι αστραπές και οι κεραυνοί από πάνω με μανία. Είναι μοναδικό το θέαμα, εντάξει, το να το ζει κάποιος αλλά… Καλά, εντάξει! Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε αύριο, δυστυχώς, στην Αθήνα. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο βίντεο που κοινοποίησε στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top