Snik: Ξεκαθαρίζει για τον θάνατο του τράπερ Gameboy Melody

«Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου...»

Σε πένθος έχουν βυθιστεί οι φίλοι της τραπ μουσικής σκηνή, αφού πέθανε ο τράπερ Gameboy Melody, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Το τελευταίο διάστημα ο νεαρός καλλιτέχνης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγα 24ωρα.

Ο Gameboy Melody μεγάλωσε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Κυψέλης, και ασχολήθηκε από πολύ μικρός με τη μουσική. Ο 23χρονος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik και οι δυο τους ήταν φίλοι.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θλιβερού γεγονότος, ο Snik αποχαιρέτησε τον Gameboy Melody μέσω του προσωπικού του λογαριασμού Instagram, ξεκαθαρίζοντας πως ο θάνατος του καλού του φίλου οφειλόταν σε σοβαρή ασθένεια και όχι σε τροχαίο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GB (@gameboy_melody)

Σημειώνουμε, πως τις τελευταίες ώρες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Gameboy Melody να έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο. Η κηδεία του Gameboy Melody θα τελεστεί το πρωί της Τετάρτης (06/09) στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Η ανάρτηση του Snik για τον φίλο του Gameboy Melody

«Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο. Σας περιμένουμε όλους Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο», έγραψε ο Snik.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top