Διακοπές στο Πακιστάν για τη Βαϊτσου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

«Μα καλά, τί θα πας να κάνεις στο Πακιστάν;;!!!»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Βαΐτσου στο «The 2Night Show»

Μπορεί οι περισσότεροι το φετινό καλοκαίρι να επέλεξαν κάποιο ελληνικό νησί ή κάποιο εξωτικό προορισμό για τις διακοπές τους, αλλά η Ελένη Βαϊτσου έκανε τη διαφορά.

Ελένη Βαΐτσου: Τα «έφτιαξε» με τον πρώην της Σκορδά και έφυγαν για Άλπεις

Η ηθοποιός ετοίμασε τις βαλίτσες της και επέλεξε να περάσει ορισμένες ημέρες στο Πακιστάν. Μάλιστα, μοιράστηκε πολλές από τις όμορφες στιγμές της με τους ακολούθους της στο instagram.

Φαίνεται όμως πως κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι την απόφασή της να κάνει διακοπές εκεί κάνοντάς της αρνητική κριτική. Η Ελένη Βαϊτσου δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και απάντησε στα αρνητικά σχόλια με μια ανάρτηση στο Instagram.

Ελένη Βαΐτσου: «Δεν έχω νιώσει ότι θέλω να κάνω παιδί»

Συγκεκριμένα, ανέβασε στιγμιότυπα από τις διακοπές της και έγραψε στη λεζάντα: «Post αφιερωμένο σε όσους μου είπαν: «Μα καλά, τί θα πας να κάνεις στο Πακιστάν;;!!!». Ε λοιπόν, πάρτε μια μικρή (πολύ μικρή) γεύση! Θα ακολουθήσουν κι άλλα post (προφανώς) παρόλο που πιστεύω πως ούτε στο μισό δεν μπορεί να αποτυπωθεί η φυσική ομορφιά του τόπου ή τα συναισθήματα που βίωσα σε αυτό το ταξίδι εμπειρία ζωής».

 

Η ηθοποιός σε προηγούμενο post από το συγκεκριμένο ταξίδι της, είχε γράψει στη λεζάντα μία φράση του συγγραφέα Τζέιμς Α. Μίτσενερ: «Αν δε σ’ αρέσει το φαγητό, αν δε δίνεις σημασία στα έθιμα, αν φοβάσαι τη θρησκεία, αν αποφεύγεις τους ανθρώπους, τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top