Jennifer Lopez - Ben Affleck: Επέτειος γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της τραγουδίστριας στον ηθοποιό

Το τρυφερό βίντεο που πόσταρε η Jeniffer Lopez με τον Ben Affleck

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Μπεν Άφλεκ: Αποκάλυψε τον διάλογο στο viral video με τη Λόπεζ στα Γκράμι

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζούσε για 20 χρόνια χωριστά, ωστόσο οι ζωές τους ενώθηκαν ξανά πριν από δύο χρόνια. Πέρυσι τέτοια μέρα επισφράγισαν την αγάπη τους με μια τελετή γάμου βγαλμένη από παραμύθι.

 

 

Θυμίζουμε ότι η εκρηκτική performer και ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ, είχαν παντρευτεί μυστικά στο Λας Βέγκας στο «Little White Chapel», ένα παρεκκλήσι που είναι γνωστό ως το «τούνελ της αγάπης». Στις 20 Αυγούστου του 2022 ακολούθησε και δεύτερη τελετή, αλλά και γαμήλια δεξίωση με πλήθος καλεσμένων σε βίλα στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. 

Με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου τους, η τραγουδίστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι, τις οποίες συνόδευσε με μια συγκινητική ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της. 

 

«Έναν χρόνο πριν. Αγαπημένε Μπεν, είμαι καθισμένη εδώ μόνη, κοιτάζοντας το δαχτυλίδι μου και νιώθω συγκίνηση. Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω, πώς καταλήξαμε εδώ, χωρίς να κάνουμε πίσω. Ω θεέ μου αυτή είναι η ζωή μου. Τζένιφερ», σχολίασε χαρακτηριστικά η Lopez.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top