Μπεν Άφλεκ: Αποκάλυψε τον διάλογο στο viral video με τη Λόπεζ στα Γκράμι

«Μην τολμήσεις να φύγεις!» του είπε η Λατίνα Σταρ

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Ο Μπεν Άφλεκ αρνείται ότι πέρασε άσχημα στα βραβεία Γκράμι του 2023 κι ισχυρίζεται ότι η κάμερα τον έπιασε την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα έκανε σκετς δίπλα τους, με το viral στιγμιότυπο με τη γυναίκα του να οφείλεται ακριβώς σε αυτό

Λόπεζ σε Άφλεκ στα Grammy: «Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός»

Λίγο πριν ξεκινήσει το σκετς του οικοδεσπότη, οι κάμερες απαθανάτισαν τον Μπεν Άφλεκ να έχει έναν σύντομο διάλογο με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Λόπεζ δεν είχε πάρει χαμπάρι τις κάμερες και την «είπε» στον Άφλεκ!

Η Λόπεζ δεν είχε πάρει χαμπάρι τις κάμερες και την «είπε» στον Άφλεκ!

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, o 50χρονος σταρ είπε ότι αστειευόταν με την σύζυγό του λέγοντάς της: «Μόλις αρχίσουν να τραβούν, θα φύγω από κοντά σου και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ». κι εκείνη μου απάντησε: «Μην τολμήσεις να φύγεις!». «Ήταν κάτι δικό μας», εξήγησε στη συνέχεια ο Άφλεκ. 

Ben Affleck: Viral το βίντεο που απολογείται στη Jennifer Lopez

Στο σκετς, ο Νόα προσποιήθηκε ότι ήταν στο τηλέφωνο με τη μαμά του μετά την αμφιλεγόμενη ερμηνεία του τραγουδιού Unholy του Σαμ Σμιθ κι είπε ειρωνικά: «Μαμά, δεν ήταν ο πραγματικός διάβολος. Όχι, απλά ήταν ντυμένοι σαν διάβολος, μαμά». Εκείνη την ώρα, ο οικοδεσπότης καθόταν δίπλα στη Λόπεζ, η οποία φαινόταν να χτυπάει αυστηρά τον σύζυγό της στο στήθος μετά από μια σύντομη συνομιλία

Στη συνέχεια ο Μπεν Άφλεκ πρόσθεσε. «Και ναι, είναι η εκδήλωση εργασίας της συζύγου σας. Κι έχω πάει σε εκδηλώσεις κι έχω τσαντιστεί. Έχω πάει και βαρέθηκα. Έχω πάει σε βραβεία κι έχω μεθύσει, ένα σωρό. Κανείς δεν είπε ποτέ ότι είμαι μεθυσμένος. (Αλλά στα Grammy) είπαν "Είναι μεθυσμένος". Και σκέφτηκα, αυτό είναι ενδιαφέρον. Αυτό εγείρει ένα εντελώς άλλο θέμα σχετικά με το αν είναι σοφό ή όχι να αναγνωρίσουμε τον εθισμό επειδή υπάρχει πολλή συμπόνια, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα, το οποίο συχνά είναι αρκετά ανασταλτικό. Πιστεύω ότι αποθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top