Βλαντή κατά Κιμούλη: «Προπηλάκιζε ηθοποιούς αλλά επέστρεψε στο θέατρο»  

«Είναι λάθος να τον υποστηρίζουν» υποστήριξε  

Πρόσφατη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή στο Πρωινό του Ant1

Επίθεση κατά του Γιώργου Κιμούλη με αφορμή τις καταγγελίες στο παρελθόν για κακή συμπεριφορά του απέναντι στους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργαζόταν εξαπέλυσε η Παναγιώτα Βλαντή, διευκρινίζοντας πάντως ότι ήταν σε λεκτικό και όχι σωματικό επίπεδο, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time.  

Βλαντή για Γεωργούλη: «Όποιος είναι ταλαντούχος, είναι και καλός άνθρωπος;»    

Απαντώντας συγκεκριμένα σε ερώτηση για τη δήλωση που είχε κάνει με  αφορμή το κίνημα Me Too, ότι δε θα ήθελε ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί, δήλωσε

«Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ».

Παναγιώτα Βλαντή για #MeToo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω!»

Πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα και τη συμπεριφορά του Γ. Κιμούλη απέναντι σε ηθοποιούς:  

Ζέτα Δούκα: Η ανάρτηση για τα δυο χρόνια από την καταγγελία για τον Κιμούλη

«Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top