Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του!

Η χορεύτρια απάντησε καταφατικά στην πρόταση του αγαπημένου της

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Βιολέτα. Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ερωτευμένος και ευτυχισμένος με τη σύντροφό του, αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Έτσι, σαν σωστός gentleman, γονάτισε μπροστά της, και με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο που είχε ετοιμάσει και τη ζήτησε σε γάμο.

Η γοητευτική χορεύτρια απάντησε καταφατικά στην πρόταση του αγαπημένου της και το ζευγάρι οσονούπω θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η Βιολέτα Σαγκριώτη είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε στη ζωή μου αμέσως μετά το Survivor σαν από μηχανής Θεός. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο δεν περίμενα να βρω στα 32 μου χρόνια, ήλπιζα να τον έβρισκα νωρίτερα, καθώς παιδεύτηκα πολύ από παλαιότερες σχέσεις, γεγονός το οποίο με ωρίμασε. Βλέπω στα μάτια της έναν άνθρωπο τον οποίο θα ήθελα να είχα γνωρίσει πολλά χρόνια πριν και αυτό είναι πολύ όμορφο. Περνάμε υπέροχα μαζί και νομίζω το πιο σημαντικό είναι ότι έχω βρει έναν άνθρωπο ο οποίος με καταλαβαίνει και θεωρώ ότι τον καταλαβαίνω κι εγώ», είχε δηλώσει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του για την αγαπημένη του.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σειρά από φωτογραφίες από την στιγμή που ζητά το «χέρι» της Βιολέτας του, ενώ γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του: “she said YES! #iloveyouμωρη”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top