Νικόλ Σέρζινγκερ: Τα νέα hot ενσταντανέ από τις διακοπές της στη Μύκονο!

Για ποιο λόγο την... έκραξαν οι followers της;

H Νικόλ Σέρζινγκερ δε χάνει ευκαιρία να... ξεσαλώνει στα beach bars της Μυκόνου!

Βρίσκεται στη Μύκονο και δε σταματάει να μοιράζεται φωτογραφίες στα social media από τις διακοπές της

Νικόλ Σέρζινγκερ: Ο ξέφρενος χορός με τη Μαρίνα Βερνίκου στη Μύκονο

Στις αναρτήσεις της Νικόλ Σέρζινγκερ το τελευταίο διάστημα, πρωταγωνιστεί το νησί των Ανέμων, το οποίο επισκέπτεται συχνά για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Και κουκλάρα και με χιούμορ η Νικόλ Σέρζινγκερ!

Και κουκλάρα και με χιούμορ η Νικόλ Σέρζινγκερ! /Φωτογραφία Instagram

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ποζάρει πιο σέξι από ποτέ με λευκό μαγιό μπροστά στην πισίνα και φόντο την καταγάλανη θάλασσα, ενώ σε μερικές από αυτές δε διστάζει να κάνει γκριμάτσες στον φακό. 

Νικόλ Σέρζινγκερ: Η Pussycat Doll έκανε βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου

«Δείτε τον πραγματικό μου εαυτό στις δύο τελευταίες διαφάνειες. 😑 Πραγματικά χαζό κορίτσι💁🏽 ♀️», έγραψε η τραγουδίστρια και πρώην front woman των Pussycat Dolls.

Η ανάρτηση της Νικόλ Σέρζινγκερ

Ωστόσο, πολλά είναι και τα σχόλια των ακολούθων της που την επικρίνουν επειδή κάνει διακοπές, την ώρα που η πατρίδα της, η Χαβάη, ζει τον απόλυτο εφιάλτη από τις καταστροφικές πυρκαγιές. «Γράφεις να προσευχηθούμε για το Μάουι και το μόνο που σε νοιάζει είναι να δείξεις τον εαυτό σου με μπικίνι», σχολίασε ένας χρήστης αναφερόμενος σε προηγούμενη ανάρτησή της, στην οποία η Σέρζινγκερ ζητούσε από το κοινό της να προσευχηθεί για τους συμπατριώτες της κι έκανε έκκληση για βοήθεια. 

Συντετριμμένος με τη φονική πυρκαγιά στη Χαβάη ο Τζέισον Μομόα

«Απλά κακόγουστο αυτό που κάνεις, με όσα συμβαίνουν στο Μάουι», «Το καταλάβαμε σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες. Όμως η στιγμή είναι ακατάλληλη», «Το Μάουι καίγεται κι εσύ συνεχίζεις τη λαμπερή ζωή σου σαν να μη συμβαίνει τίποτα», «Σταμάτα να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες κι υποστήριξε τη Χαβάη», ήταν επίσης κάποια από τα αρνητικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top