Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό και το τρυφερό μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου

Δείτε δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου, η οποία την Τρίτη 01/08 έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, στο Καλοκαίρι #YES 

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε ο Αύγουστος για την Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία στην αρχή του μήνα κράτησε στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λώση, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Όλγα Κιουρτσάκη πήρε εξιτήριο: «Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα»

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η χαρά της ήταν διάχυτη και στις δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Η Όλγα Κιουρτσάκη με τη μητέρα της Άντζελα Δημητρίου και τον σύζυγό της έξω από το μαιευτήριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Όλγα Κιουρτσάκη με τη μητέρα της Άντζελα Δημητρίου και τον σύζυγό της έξω από το μαιευτήριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency (Ανδρέας Νικολαρέας)

«Η μικρή μου μοιάζει» είπε η Άντζελα Δημητρίου για τη νεογέννητη εγγονή της

Δύο μέρες αφότου πήρε εξιτήριο, η πανευτυχής μανούλα ανήρτησε τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο κοριτσάκι της, συνοδεύοντας τα εν λόγω στιγμιότυπα με μία τρυφερή λεζάντα. 

 

 

«Η πρώτη μας στιγμή, η πρώτη μας ματιά, ο πρώτος αληθινός μου έρωτας με την πρώτη ματιά! Είμαι η μαμά σου και θα σε αγαπάω για πάντα μικρό μου, θαύμα μου, ζωή μου! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες και ζεστές ευχές που δέχθηκα όλες αυτές τις μέρες, θα βρούμε τα πατήματα μας σαν νέοι γονείς με τον @fotios_losis σύντομα και θα επανέλθω, όσο γίνεται βέβαια με ένα βρεφάκι που θέλει αποκλειστικότητα 24 ώρες το 24ωρό, που και αυτό δεν φτάνει, μου τα λέγανε αλλά δεν το πίστευα μέχρι να το ζήσω!

Η πιο όμορφη κούραση του κόσμου όλου που με μια γκριμάτσα μόνο τα ξεχνάς όλα και δεν σε νοιάζει αν έχεις κοιμηθεί μια ώρα μέσα στη ημέρα!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον γιατρό μου @doctor_kalogirou_official που εκτός απο ένας εξαιρετικός μαιευτήρας γυναικολόγος είναι και ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες που λείπουν απο την σημερινή κοινωνία, μόνο respect… Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόση σιγουριά με έκανε να νιώσω κατά την διάρκεια του τοκετού, εμπιστευτείτε τον με κλειστά μάτια», εξομολογήθηκε στην ανάρτησή της στο Instagram. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top