Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντηση στις φήμες ότι θα γίνει πατέρας!

Ο τραγουδιστής είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα

Ένα δημοσίευμα κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

αργυρος θα γινει πατερας

Σύμφωνα με αυτό, η Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία, η οποία φημολογείται πως είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, είναι έγκυος. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα ανέφεραν πως το φημολογούμενο ζευγάρι περιμένει αγοράκι!

Ερωτευμένος ο Αργυρός: Ποια είναι η 24χρονη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ανέφερε πως το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση περί εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra (@alexandra.nika)

 

«Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα. Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξή του για την προσωπική του ζωή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top