Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σπάνια ενσταντανέ με τον σύζυγο και τους δύο γιους του

Ζευγάρι χαμηλών τόνων, έχει δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Ευδοκίας Ρουμελιώτη από τη Μήδεια

Την Ευδοκία Ρουμελιώτη που συμμετέχει στην παράσταση Μήδεια σε σκηνοθεσία Frank Castorf, απόλαυσε στην Επίδαυρο ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης παρέα με τους δύο γιους του. 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στο σχολείο του γιου μου δε με ξέρει κανείς»

Η ταλαντούχα ηθοποιός κι ο επιχειρηματίας που έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, σπάνια δείχνουν στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη κι ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης με τους δυο γιους του επιχειρηματία

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη κι ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης με τους δυο γιους του επιχειρηματία από τον πρώτο του γάμο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη σκηνή της Επιδαύρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πριν από τρεις εβδομάδες, συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου, το ζευγάρι γιόρτασε τη 12η επέτειο του γάμου του. Η ηθοποιός, μάλιστα, θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση, αφιερωμένη στον αγαπημένο της. Δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την ημέρα του γάμου τους. 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

«Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρονιά… Έχουν αλλάξει πολλά… έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα, έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί… εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας! Σ’ αγαπώ και τώρα και πάντα και για πάντα…», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την επέτειο γάμου με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top