The Hives: Το συγκρότημα που έκανε όλη την Αθήνα να ουρλιάζει

Η μπάντα-έκπληξη του φετινού Release Athens Festival

Οι σχεδόν μεσήλικες πια Σουηδοί πάνκηδες τα έδωσαν όλα χθες βράδυ στη σκηνή του Release Athens Festival, με στόχο να τους μάθει η νέα γενιά -φαν των Arctic Monkeys- και να παραμιλά για αυτούς για χρόνια.

Οι The Hives παίζουν στην Αθήνα

Από χοροχτύπημα μέχρι διάδραση με το κοινό και φυσικά χιούμορ σε επίπεδο stand-up comedy, όλες οι μπάντες που χρησιμοποιούν αυτά τα τεχνάσματα επί σκηνής έχουν να προσφέρουν κλασικό παραδοσιακό virality.

«Πριν μισή ώρα δεν ξέρατε καν ποιοι είναι οι Hives! Και τώρα ξέρετε!», είπε ένας καταϊδρωμένος Pelle Almqvist.

Ο τραγουδιστής των The Hives, Pelle Almqvist

«Κάνει πολλή ζέστη στην Αθήνα! Ευτυχώς που εμείς είμαστε cool!», συνέχισε πετώντας νερό αλλά και σταγόνες ιδρώτα από το μέτωπό του που έσταζε στο κοινό.

Το κοινό στη συναυλία των Hives στο Release Athens Festival

Οι κυρίες και οι κύριοι στην αρένα που χαιρετούσε και πείραζε συνεχώς ούρλιαζαν, καθώς δεν τους επέτρεψε λεπτό να παραμείνουν ήσυχοι. Καλούσε το κοινό να χορέψει, να φωνάξει, να βγάλει τα απωθημένα του και έτσι να μάθει «τις καλύτερες δυνατότητές τους σαν συγκρότημα, γιατί οι δυνατότητες τους είναι οι καλύτερες», όπως είπε.

Οι Arctic Monkeys έκαναν το 2 στα 2 στο Release Athens Festival

Η συναυλία ξεκίνησε με σκηνικό κηδείας, αφού το νέο τους άλμπουμ, όπως εξήγησε αργότερα και ο τραγουδιστής, λέγεται Ο Θάνατος του Randy Fitzsimmons. Ο Randy είναι ο φανταστικός μάνατζερ και στιχουργός της μπάντας -ή το ψευδώνυμο για κάποιο μέλος του συγκροτήματος- που τους έφερε μαζί το 1993, τους έβγαλε στο φως της δημοσιότητας και υπέγραψε όλα τους τα τραγούδια. Τώρα... τον σκότωσαν.

Οι The Hives στην Αθήνα

Σαν θέατρο του παραλόγου, οι Hives εμφανίστηκαν με τα κλασικά ασπρόμαυρα σακάκια τους ένα καυτό απόγευμα κάτω από τον Αττικό ουρανό, για να ικανοποιήσουν τους παλαιότερους και να διδάξουν την grange punk rock μουσική τους των ‘90ς στους νεότερους.

The Hives υπόκλιση Release Athens Festival

Ήταν η πρώτη τους συναυλιακή εμφάνιση στην Αθήνα, ελπίζουμε όχι και η τελευταία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top