Πώς πέρασαν τα διάσημα ζευγάρια το Σαββατοκύριακο

Δείτε φωτογραφίες

Το Σαββατοκύριακο πολλά ζευγάρια έκαναν δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις!

Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου

Μια ξεχωριστή συναυλία έδωσε πριν από μερικές ημέρες στην Καισαριανή ο Χρήστος Δάντης. Φυσικά, από το κοινό δε θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν ανέκαθεν μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του καλλιτέχνη και φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε του εμφάνιση.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου διασκέδασε όλο το βράδυ με τα τραγούδια του συντρόφου της και δε σταμάτησε να τραβά βίντεο και φωτογραφίες.

Μάλιστα, μετά το τέλος της συναυλίας του Χρήστου Δάντη, οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό!

Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στις "Σφήκες" της Λένας Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο -σε μια παράσταση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, σε σημείο κάποιοι κριτικοί θεάτρου να ζητούν την παραίτηση του Γιάννη Μόσχου– ήταν και η Έμιλυ Κόλιανδρη με το σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης κάθισαν στις πρώτες σειρές και χειροκρότησαν ενθουσιασμένοι τους συντελεστές και δεν παρέλειψαν φυσικά να συγχαρούν τους συναδέλφους τους στα παρασκήνια. Η Έμιλυ, υπέρκομψη με το μακρύ μπλε φόρεμά της το οποίο αναβάθμισε με πολύ κομψά αξεσουάρ.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ένα γιο 11 ετών και μία κόρη 7,5 ετών. Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια μίας πρόβας.

Έμιλυ Κολιανδρή-Χρήστος Λούλης / NDPPHOTO / NDP PHOTO

Βασίλης Κούκουρας - Βάνα Ραμπότα: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Στην παράσταση "Γρανίτα από Λεμόνι" που πρωταγωνιστεί η Βάνα Ραμπότα πήγε ο αγαπημένος της Βασίλης Κούκουρας.

Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα, γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα». Οι δυο τους επιθυμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατάνε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Βάνα Ραμπότα - Βασίλης Κούκουρας

Βάνα Ραμπότα - Βασίλης Κούκουρας/ NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top