«Ήξερα ότι του άρεσαν οι νεαροί στρέιτ άντρες, όχι ότι ήταν αρπακτικό»

Όσα είπε θύμα βιασμού στη δίκη διάσημου ηθοποιού

Δείτε βίντεο για τη δικαστική διαμάχη από τον ΣΚΑΪ

Με κλάματα περιέγραψε στο δικαστήριο τα όσα συνέβησαν στο σπίτι διάσημου ηθοποιού, ένας από τους άντρες που τον κατήγγειλαν για βιασμό.

Η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς προβλήθηκε σήμερα στο δικαστήριο, όπου ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για 12 σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων αντρών 

Στο εδώλιο ο Κέβιν Σπέισι - Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο άντρας που είναι ηθοποιός, κατέθεσε ότι του είχαν πει πριν τη συνάντηση ότι στον Κέβιν Σπέισι άρεσαν οι νεαροί στρέιτ άντρες, αλλά ότι δε γνώριζε: «Ότι ήταν αρπακτικό σε αυτό το σημείο». Επίσης, υποστήριξε ότι ένιωσε ευάλωτος κατά τη διάρκεια της επίθεσης που δέχθηκε, λόγω της δύναμης του Σπέισι στη σόουμπιζ. 

Ο Κέβιν Σπέισι έξω από τα δικαστικό μέγαρο του Λονδίνου τον περασμένο Ιούνιο 

Ο Κέβιν Σπέισι έξω από τα δικαστικό μέγαρο του Λονδίνου τον περασμένο Ιούνιο /Φωτογραφία AP Images/Kin Cheung

«Ο Σπέισι ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Δε θέλεις να ενοχλήσεις κάποιον τόσο ισχυρό, τόσο υψηλόβαθμο στη δουλειά στην οποία προσπαθείς να μπεις. Η κοινωνική επιρροή του ήταν τεράστια. Αν έλεγε ότι κάποιος δε θα είχε δουλειά, φαντάζομαι ότι δεν θα είχε δουλειά», είπε.

Ο ηθοποιός είχε προβλέψει ότι το σκάνδαλο θα ξεσπούσε, όταν βγήκε η υπόθεση του παραγωγού Χάρβεϊ Γουέινστιν. «Είπα ότι κάτι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες με τον Κέβιν Σπέισι», ανέφερε. 

Kevin Spacey: Τεράστια αποζημίωση ζητάει το House of Cards μετά το σκάνδαλο

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την έβδομη ημέρα της δίκης του. Ήδη, έχει αρνηθεί τις 12 κατηγορίες που του αποδίδονται, μεταξύ των οποίων για σεξουαλική επίθεση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον τεσσάρων αντρών, ηλικίας 20 και 30 ετών, μεταξύ 2001 και 2013.

Η γνωριμία τους κι η συνάντηση

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο συγκεκριμένος άντρας γνώρισε τον Σπέισι το 2008, όταν του έγραψε γράμμα για να του ζητήσει συμβουλές για την καριέρα του που τότε ξεκινούσε. Είπε ότι είχε εντυπωσιαστεί από τον σταρ κι ότι ένιωσε «περίεργα ξεχωριστός» όταν ο Σπέισι του τηλεφώνησε μερικές εβδομάδες αργότερα και του ζήτησε να τον συναντήσει έξω από τον σταθμό Waterloo στο νότιο Λονδίνο για μια μπίρα.

Παράλληλα, είπε ότι θυμάται ότι πήγε μια βόλτα με τον Κέβιν Σπέισι και τον σκύλο του πριν βρεθούν στο διαμέρισμα του Σπέισι. «Μου είπε: “αυτό είναι το σπίτι μου, θέλεις να ανέβεις;” και απάντησα “φυσικά” γιατί πρόκειται για τον Κέβιν Σπέισι. Στο σπίτι, όπως υποστήριξε, ο Σπέισι του προσέφερε πίτσα που είχε περισσέψει, ήπιαν μπίρες και κάπνισε χόρτο. 

Στη συνέχεια, υποστήριξε ο άνδρας, ο Σπέισι του ζήτησε μια αγκαλιά, πριν βάλει το κεφάλι του στον καβάλο του. Ο άνδρας μιλά για έναν «άβολο αέρα», ενώ στη συνέχεια η μνήμη του θόλωσε. Όσον αφορά στον ισχυρισμό της σεξουαλικής πράξης, ο καταγγέλλων είπε ότι «το να πέσω για ύπνο δεν είναι κάτι που θα έκανα κανονικά. Δε θέλω να υπονοήσω ότι συνέβαινε κάτι απρόσφορο, αλλά ήταν ασυνήθιστη η συμπεριφορά μου απλώς να λιποθυμήσω». 

Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις κατά τριών ανδρών

Ξύπνησε με τον Σπέισι να του κάνει στοματικό σεξ

«Θυμάμαι ότι τέσσερις με πέντε ώρες αργότερα ξύπνησα – η ζώνη μου ήταν ακόμη ενωμένη αλλά το κουμπί και το φερμουάρ μου ήταν κατεβασμένα και μου έκανε στοματικό σεξ». Αν και ο ίδιος, όπως είπε, αντέδρασε λέγοντας «όχι», ο Κέβιν Σπέισι συνέχισε. Τότε, σύμφωνα με την περιγραφή του, έσπρωξε τον Σπέισι μακριά. Τότε, ο βραβευμένος ηθοποιός σταμάτησε και του ζήτησε να φύγει αμέσως και του είπε ότι δεν έπρεπε να μιλήσει σε κανέναν για το τι συνέβη. 

Στην εξέτασή του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Σπέισι υποστήριξε ότι ο άντρας είχε τηλεφωνήσει στον ηθοποιό μετά τη φερόμενη συνάντηση. «Μετά από ό,τι συνέβη, δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα με πίστευε, οπότε ήθελα να τον συναντήσω για να πει κάτι για την αλήθεια και να μπορέσω να το καταγράψω», του απάντησε ο καταγγέλλων.

Επίσης, ο συνήγορος του Σπέισι είπε ότι σύμφωνα με τα τηλεφωνικά αρχεία, ο Σπέιισι είχε στείλει σειρά μηνυμάτων στον άντρα μετά το υποτιθέμενο περιστατικό. Ο καταγγέλλων όμως υποστήριξε ότι δε θυμόταν να τα είχε λάβει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top