Στο εδώλιο ο Κέβιν Σπέισι - Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν έκανε κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους

Περικυκλωμένος από κάμερες και δημοσιογράφους έφτασε το πρωί της Πέμπτης (16/6), στο Γουέστμινστερ ο Κέβιν Σπέισι.

Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις κατά τριών ανδρών

Στο εδώλιο ο Κέβιν Σπέισι

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τρεις άνδρες, συνοδευόταν από τους  νομικούς εκπροσώπους του και δύο αστυνομικούς.

Κέβιν Σπέισι: Απορρίφθηκε νέα εις βάρος του αγωγή για σεξουαλική επίθεση

Ο ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τρεις άνδρες

Ο ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τρεις άνδρες

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός άνδρα, ηλικίας 40 ετών σήμερα, τον Μάρτιο του 2005 στο Λονδίνο. Για ακόμα μία σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός άνδρα, 30 ετών, και πρόκληση διεισδυτικής σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συγκατάθεση, τον Αύγουστο του 2008 στο Λονδίνο. Και τέλος για μία σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός άνδρα, 30 ετών, τον Απρίλιο του 2013 στο Gloucestershire.

«Ο Κέβιν Σπέισι 62 ετών κατηγορήθηκε επίσημα σήμερα (Δευτέρα 13 Ιουνίου) με τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης κατά τριών ανδρών. Κατηγορήθηκε επίσης ότι έκανε έναν άνθρωπο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του», ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Ο Κέβιν Σπέισι ήταν χαμογελαστός και αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσής του

Ο Κέβιν Σπέισι ήταν χαμογελαστός και αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσής του

Η επικεφαλής της Διεύθυνσης Εγκλημάτων του Στέμματος της Βρετανίας, Ροζμαρί Έινσλι δήλωσε: «Ο Κέβιν Σπέισι έχει κατηγορηθεί πως ανάγκασε ένα άτομο να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκέντρωσε κατά την έρευνά της η Μητροπολιτική Αστυνομία εξετάστηκαν και συνολικά, υπάρχουν τέσσερις καταγγελίες που ευσταθούν. Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη».

Ο 62χρονος ηθοποιός ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός και φαινόταν αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσής του.

Η στιγμή που ο ηθοποιός φεύγει από το δικαστήριο /βίντεο AP


Ο ηθοποιός τόσο κατά τη διάρκεια της άφιξής του, όσο και κατά την αποχώρησή του δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top