Κέβιν Σπέισι: Απορρίφθηκε νέα εις βάρος του αγωγή για σεξουαλική επίθεση

Για ποιο λόγο;

Ξανά στα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται ο Κέβιν Σπέισι, καθώς μία αστική αγωγή που είχε κατατεθεί εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση πρόκειται να απορριφθεί, επειδή ο μάρτυρας θέλει να παραμείνει σε καθεστώς ανωνυμίας και δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του

Kevin Spacey: Αποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση

Ο κινηματογραφικός σταρ στο δικαστήριο το 2019 /Φωτογραφία AP Images

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός δικαστής Lewis Kaplan, αποφάσισε ότι πρέπει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ανώνυμου μάρτυρα. 

Kevin Spacey: Ακόμα μία κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση

Ο δικαστής δήλωσε ότι το ενδιαφέρον μεγαλώνει, καθώς ο μάρτυρας κατέθεσε ότι όταν ήταν 14 ετών ο Κέβιν Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση έγινε τη δεκαετία του ‘80. Έτσι η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή. Ωστόσο οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο μάρτυρας δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του. 

Κέβιν Σπέισι

Ο Κέβιν Σπέισι σε κινηματογραφικά βραβεία πριν τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση /Φωτογραφία AP Images

Kevin Spacey: Παρουσιάστρια καταγγέλλει ότι παρενόχλησε σεξουαλικά το 18χρονο γιο της!

Σύμφωνα με το CNN, οι δικηγόροι Richard M. Steigman και Peter J. Saghir, σε επιστολή τους τόνισαν ότι ο μάρτυρας δε θα μπορεί να αντέξει την εισβολή των δημοσιογράφων στη ζωή του. Μάλιστα, ο μάρτυρας είχε μιλήσει για το περιστατικό με διάφορους ανθρώπους κατά τη δεκαετία του '90, όταν ο Σπέισι ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top