Γιώτα Γιάννα: Συγκινημένη η Άννα Βίσση στην κηδεία της

Η τραγουδίστρια κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο

Εμφανώς συγκινημένη και με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι πήγε η Άννα Βίσση στο κοιμητήριο Καισαριανής όπου έγινε η κηδεία της Γιώτας Γιάννα.

Η μουσικός και τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 5/7 σε ηλικία 95 ετών βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο θάνατος της Γιώτας Γιάννα στοίχισε πολύ στην Άννα Βίσση που διατηρούσε μια ξεχωριστή σχέση μαζί της. 

Πέθανε η Γιώτα Γιάννα, η τραγουδίστρια με τη φυσαρμόνικα

Η Άννα Βίσση είχε συνυπάρξει πολλές φορές επί σκηνής με την Γιώτα Γιάννα ενώ πριν τέσσερα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει και ένα ντουέτο με τίτλο, “Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε”. 

«Τη θαυμάσαμε γι’ αυτό που είναι σαν άτομο. Θέλω να πω ότι έζησε μια ζωή γεμάτη, μεγάλη, γεμάτη τραγούδια, μουσική και πάρα πολλούς φίλους που τη λάτρεψαν και θα τη λατρεύουν για πάντα. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε σε αυτή τη ζωή και τραγουδήσαμε παρέα, ένα τραγούδι που σήμερα παίρνει σάρκα και οστά» είπε εμφανώς συγκινημένη η Άννα Βίσση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο κοιμητήριο Καισαριανής.

Στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα έδωσαν, μεταξύ άλλων, το «παρών», ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Λιάνης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίκη Βίσση, ο Κώστας Πρέκας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ντέπυ Γκολεμά, η Σάννυ Μπαλτζή κ.α.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top