Βατίδου για Κούγια: «Ξέρετε ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις»

Κούγιας: Εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε να βρει έναν σύντροφο, ανάλογό της

Η Εύη Βατίδου απάντησε στα σχόλια που έκανε για εκείνη ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

Ο καταξιωμένος ποινικολόγος σχολίασε πως η μητέρα των παιδιών του αξίζει κάτι καλύτερο για σύντροφο στην προσωπική ζωή της.

«Δεν έχω δει τίποτα γιατί χθες ο γιος μου έκανε εγχείρηση και ήμουν στο νοσοκομείο. Γύρισα αργά και δεν είδα τι είπε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ τον Αλέξη που μίλησε καλά για μένα, ωραία. Πάλι καλά που είπε καλά λόγια. Πάλι καλά… Να είναι καλά, τον ευχαριστώ πολύ.

Σημασία έχει όταν είμαστε παιδιά και έχουμε γονείς, ό,τι και αν έχει γίνει μεταξύ μας να μιλάμε ο ένας καλά για τον άλλον. Πρέπει να σεβόμαστε αυτόν που είναι πατέρας ή η μητέρα των παιδιών μας. Τον ευχαριστώ δημόσια γιατί ξέρετε ότι δεν είχαμε/έχουμε καλές σχέσεις» είπε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου πήγε καλεσμένη.

Ακόμα, μίλησε και για τον χωρισμό από τον Ηλία Κωνσταντίνου: «Χώρισα με τον Ηλία, αυτό το πράγμα τέλειωσε. Δεν ήταν σχέση, πήγαμε τις εκδρομές μας, βγάλαμε φωτογραφίες. Είπα από την αρχή ότι υπάρχουν διαφορετικών ειδών σχέσεων».

Εύη Βατίδου για Ηλία Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει κάποια σχέση»

Στην ίδια εκπομπή και στην δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, εχθές παραχώρησε τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε και τον χωρισμό της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

«Εγώ εκτιμώ πάρα πολύ την πρώην σύζυγό μου, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο αξιόλογη από αυτό που νομίζουν όλοι. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, έχουμε φέρει στην ζωή δύο υπέροχα παιδιά. Έχουμε να μιλήσουμε με την πρώην σύζυγό μου 16 χρόνια για τέτοια θέματα. Μιλάμε για τα παιδιά μας, χαιρόμαστε για τις επιτυχίες τους. Εγώ θέλω πάρα πολύ να ευτυχίσει η πρώην σύζυγός μου. Δεν τον είχα δει τον νέο της σύντροφο, δεν προλαβαίνω να δω εκπομπές και δεν μπορώ να μπω στο διαδίκτυο και δεν γνωρίζω ειλικρινά σας λέω. Ούτε με τα παιδιά μου είχαμε συζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πραγματικά και εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε πραγματικά να βρει έναν σύντροφο, ανάλογό της. Γιατί μεγαλώνουμε αλλά εντάξει είναι αρκετά νέα για την ώρα αλλά πραγματικά πρέπει είναι πολύ όμορφη γυναίκα, είναι πολύ αξιόλογη και της αξίζει ένας υπέροχος σύντροφος», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top