Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαστε ερωτευμένοι»

Η δήλωση του τραγουδιστή και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Δείτε τον Χρήστο Μάστορα να... λιώνει στη γυμναστική!

Για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξη που παραχώρησε με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός του στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.  

Καληφώνη - Μάστορας: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι & ερωτευμένοι στη Μήλο!

«Προηγουμένως λέγαμε ότι ο πιο κοντά σε δέσμευση είσαι εσύ, θέλουν να σε παντρέψουν τα παιδιά εδώ. Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;», ρώτησε αρχικά ο Τάσος Ριζόπουλος τον τραγουδιστή. «Τι εννοείς; Όλοι δε σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να ‘χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι» απάντησε, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να του επισημαίνει πως έχουν γίνει δηλώσεις από την άλλη πλευρά

Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας σε πρόσφατες διακοπές τους στη Μήλο /Φωτογραφία Instagram

Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας σε πρόσφατες διακοπές τους στη Μήλο /Φωτογραφία Instagram

«Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από 'δω κι από 'κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα;», ανταπάντησε ο frontman του συγκροτήματος.

«Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω, αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω... Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία», τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Χρήστος Μάστορας. 

Μάστορας για τη σχέση του με την Καληφώνη: «Δε θέλω να το ματιάσω»

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιβεβαίωσε on camera τη σχέση της με τον τραγουδιστή, μετά από μήνες φημολογίας. Λίγες ημέρες μετά, κυκλοφόρησαν κι οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από κοινή τους έξοδο.

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Μάστορα και των Μελισσών στον Τάσο Ριζόπουλο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top