Χάρης Χριστόπουλος: «Ούτε η αδερφή μου δεν ήξερε ότι η Αννίτα είναι έγκυος»

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συντρόφου του είχε αγοράσει... υπέρηχο!

Δείτε τη συνέντευξη του Χάρη Χριστόπουλου στην εκπομπη του Mega

Πρόσφατα έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά κι από τότε πετάει σε πελάγη ευτυχίας ο Χάρης Χριστόπουλος

Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Μας δείχνουν το υπέροχο σπίτι τους

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! το πρωί της Πέμπτης, όπου αρχικά αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ανίτας Μπραντ

Ο Χάρης Χριστόπουλος με την Ανίτα Μπραντ και το δεύτερο μωράκι τους

Ο Χάρης Χριστόπουλος με την Ανίτα Μπραντ και το δεύτερο μωράκι τους /Φωτογραφία Instagram

«Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Ανίτας. Έβλεπε την Ανίτα που ήταν έγκυος, αλλά δεν έλεγε τίποτα από λεπτότητα. Είχα περισσότερο άγχος κι αγωνία για την έλευση του μωρού από ό,τι ο γιατρός, η μαία, η Ανίτα κι η μαμά της! Είχα νοικιάσει ένα μηχάνημα στο σπίτι κι έκανα εγώ τους υπέρηχους στην Ανίτα, εκτός των προγραμματισμένων που κάναμε ανά δύο εβδομάδες στον γιατρό», εξομολογήθηκε.  

Ανίτα Μπραντ: Μας δείχνει τον 2.5 μηνών γιο της και είναι μία γλύκα!

Χάρης Χριστόπουλος: Τα τελευταία τρία χρόνια ο γνωστός φωτογράφος έχει γίνει οικογενειάρχης

Χάρης Χριστόπουλος: Τα τελευταία τρία χρόνια ο γνωστός φωτογράφος έχει γίνει οικογενειάρχης

«Είχαμε πάει με την Ανίτα τα Χριστούγεννα στην Αμερική κι είχα αγοράσει ένα δαχτυλίδι που το κουβαλούσα στην τσέπη μου για τρεις εβδομάδες. Για τρεις εβδομάδες προσπαθούσα να βρω μια στιγμή να της το δώσω και δεν μου έβγαινε. Αφού γυρίσαμε στην Ελλάδα, βρισκόμασταν στο γκαράζ μου. Ξαφνικά, αισθάνθηκα μια ασφάλεια κι ενώ μιλούσαμε, πήρα το δαχτυλίδι και της το έδωσα», αποκάλυψε για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του. 

Ανίτα Μπραντ: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του πορεία. «Σε μια φωτογράφιση στη Μύκονο, μια κατσίκα βούτηξε ένα φόρεμα και την κυνηγούσαμε μισή ώρα για να πάρουμε το ρούχο. Έχω πάρει για μια φωτογράφιση πάνω από 40.000 ευρώ. Οι πιο καινούριες και πρωτοεμφανιζόμενες στη σόουμπιζ είχαν εξωφρενικές απαιτήσεις. Ήθελαν ειδικά οχήματα για να τις μεταφέρουν, ειδικό φαγητό και ζητούσαν να φέρουν μια στρατιά με τους κομμωτές και τους μακιγιέρ τους. Ποτέ δεν έδιωξα όμως, κάποια από το σετ. Είμαι πολύ υπομονετικός».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top