Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Όλες οι εμφανίσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι κυρίες - Το black & white κυριάρχησε!

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Οι υπουργοί και οι υφυπουργοί της κυβέρνησης κατέφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστούν. 

Πρώτος στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης μαζί με τη σύζυγό του και τους γιους του, στη συνέχεια έφτασε μαζί με την οικογένειά του ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης.

Νέα Κυβέρνηση: Με τις οικογένειές τους στο Προεδρικό οι νέοι υπουργοί

Λίγο αργότερα έφτασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης. Ακολούθησαν ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου με τη σύζυγο και τον γιο του, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Κώστας Σκρέκας.

Στις 13:00 έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των κυριών επέλεξε το λευκό χρώμα!

Δείτε τις εμφανίσεις στο Προεδρικό Μέγαρο:

Ο Βασίλης Κικίλιας με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, η οποία επέλεξε ένα κρεμ στενό μίντι φόρεμα με nude πέδιλα και ασορτί mini bag!

Η Έλενα Ράπτη, κομψή όπως πάντα, επέλεξε ένα μαύρο στενό κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Η Έλενα Ράπτη, κομψή όπως πάντα, επέλεξε ένα μαύρο στενό κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έφτασε λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, Μίνω Μάτσα. Φόρεσε ένα black & white σύνολο με μαύρη παντελόνα και λευκό σακάκι.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος αναλαμβάνει υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έφτασε μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη Αθερινού και τη 10 μηνών κόρη τους, Δανάη. Η σύζυγός του επέλεξε ένα κοκτέιλ φούξια φόρεμα με μαύρο σακάκι και μαύρες γόβες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τις κόρες του και τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τις κόρες του και τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία επέλεξε ολόλευκο κοστούμι με ασορτί τσάντα και πέδιλα!

Η Νίκη Κεραμέως έφτασε με τον σύζυγό της και τον γιο τους. Επέλεξε ένα ασπρόμαυρο look, με μαύρο παντελόνι, λευκό τοπ και ζαχαρί σακάκι.

Ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου με την οικογένειά του. Αναλαμβάνει το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η σύζυγός του επέλεξε ένα κοκτέιλ λευκό αμάνικο φόρεμα σε λευκό χρώμα με δαντέλα κιπούρ.

Ο Νότης Μηταράκης με τη σύζυγό του, η οποία επέλεξε ένα κίτρινο αέρινο μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες.

Ο Κώστας Σκρέκας με τη σύζυγό του, η οποία επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα.

Η Σοφία Ζαχαράκη επέλεξε ένα κρεμ κοστούμι με nude γόβες.

Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε ένα μπλε ραφ φόρεμα σε ίσια γραμμή, το οποίο συνδύασε με μπεζ ζώνη και ασορτί γόβες.

O Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους

O Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους. Η σύζυγος του υπουργού Εργασίας προτίμησε ένα σικάτο λευκό φόρεμα και γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top