Άγριες Μέλισσες: «Το ξύλο ήταν πραγματικό, μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν»

Η σεζόν που ταλαιπώρησε περισσότερο την πρωταγωνίστρια της σειράς

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού

«Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει», αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού η μεγάλη πρωταγωνίστρια της σειράς, Άγριες Μέλισσες

Η Μαρία Κίτσου φέτος περιοδεύει με την παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη

Η Μαρία Κίτσου φέτος περιοδεύει με την παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη

Ο λόγος για τη Μαρία Κίτσου, που το μεσημέρι του Σαββάτου κάθισε στον καναπέ του Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η δεύτερη σεζόν, αυτής που την ταλαιπώρησε περισσότερο, της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.   

Μαρία Κίτσου: Οι Άγριες Μέλισσες, η «Ελένη» κι η αποχή από την τηλεόραση!

«Η πρώτη ήταν ωραία με όλους αυτούς τους καυγάδες, τον δυναμισμό. Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο δύσκολη με τις φυλακές, με τον "Βόσκαρη" (σ.σ. τον υποδύθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης), με τους βιασμούς. Το ζήσαμε ρεαλιστικά εμείς. Είχαμε πάει στο Δρομοκαϊτειο σε πτέρυγα που έχει κλείσει εδώ και δεκάδες χρόνια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Υπήρχαν στενά κελιά ψυχοπαθών πολύ σοβαρών καταστάσεων, τους οποίους τους κλείδωναν. Ήμασταν μέσα σε αυτά τα κελιά», αποκάλυψε η ηθοποιός.  

Ο «Βόσκαρης» που υποδύθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης δε φέρθηκε και πολύ στην «Ελένη» της Μαρίας Κίτσου

Ο «Βόσκαρης» που υποδύθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης δε φέρθηκε και πολύ στην «Ελένη» της Μαρίας Κίτσου

Μαρία Κίτσου: «Δεν έχω γεύση και όσφρηση από πέρσι»

«Το ξύλο ήταν πραγματικό. Μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν. Το ζητούσα κι εγώ βέβαια... Το σενάριο λέει ότι κρέμεται από τον τοίχο. Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει. Οι βιασμοί ήταν κάτι πολύ σκληρό, αλλά άξιζε τον κόπο», συμπλήρωσε η Μαρία Κίτσου στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη να την κοιτάνε με έκπληξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top