Μακρομαρίδου: Ήμουν σε γύρισμα του Σασμού όταν έμαθα ότι πέθανε η μαμά μου

Τι είπε για το μέλλον της στον Σασμό;

Τα τελευταία δύο χρόνια μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τον ρόλο της «Άσπας» στη σειρά «Σασμός».

Μακρομαρίδου: Ο σύντροφος, η δεύτερη δουλειά & οι κακοποιημένες γυναίκες

Η Βέρα Μακρομαρίδου φαίνεται να απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα που της έχει χαρίσει ο συγκεκριμένος ρόλος και θυμάται με πολλή χαρά τα σχόλια και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τη συναντά στον δρόμο.

Βέρα Μακρομαρίδου: «Θα δείτε πράγματα που δεν περιμένετε στον Σασμό»

«Στον δρόμο που με συναντά ο κόσμος υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι το “πόσο πιο μικρή, πόσο πιο αδύνατη, μια σταλίτσα είσαι” και έχω και αυτό το θετικό, με πολύ αρνητικό τρόπο το “καλέ στην τηλεόραση φαίνεσαι τόση”. Με έχει ταράξει ο τρόπος που με πιάνουν οι μεγάλες κυρίες όταν με βλέπουν. Μου έχουν χτυπήσει δυνατά το τζάμι του αυτοκινήτου για να μου πουν κάτι κι έχω τρομάξει. Πήγα σε δημόσια υπηρεσία και με εξυπηρέτησαν αμέσως», είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Σασμός: «Μου είπε κι εμένα ο σύζυγός μου με έχει δείρει δεν έγινε και κάτι»


Στο παρελθόν η ηθοποιός έχει δηλώσει χαρούμενη που της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στην επιτυχημένη σειρά, μιας και άργησε να τα καταφέρει.
Η μητέρα της χάρηκε που είδε την κόρη της να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή.

«Με χάρηκε πάρα πολύ. Πρόλαβε να με δει στον Σασμό. Έλεγε “επιτέλους”, γιατί άργησα να τα καταφέρω. Ήμουν σε γύρισμα του Σασμού όταν με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι “έφυγε” η μητέρα μας. Χρειάστηκε να φύγω», ανέφερε για την απώλεια της μητέρας της.


Η Βέρα Μακρομαρίδου αποκάλυψε πως δε θα τη δούμε στον γ’ κύκλο του Σασμού. «Είναι ένα σοκ, αλλά θεωρώ ότι όλα είναι για καλό. Έτσι λειτουργεί η μυθοπλασία. Φοβάμαι το επόμενο βήμα μετά την “‘Ασπα”. Καταρχάς φοβάμαι αν και πότε θα έρθει. Θα ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top