Λιάντου - Σκουρλέτης: Η αντίδραση της μητέρας της για τη σχέση τους

Τι συμβουλή έδωσε στην κόρη της η Εβελίνα Παπούλια;

Εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι στο επιτυχημένο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς», η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Λιάντου - Σκουρλέτης: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους! 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισαν να μη δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους για ένα διάστημα.

Αφροδίτη Λιάντου: Η ανάρτησή της για το τέλος της «Γης της Ελιάς»

 

 

«Είχαμε πολύ ωραία χημεία όταν παίζαμε μαζί, ενώ δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είχαμε και τις πιο πολλές κοινές στιγμές. Είχαμε ξυλοδαρμούς, πνιγμούς, είχαμε διάφορα. Κάπως νιώθαμε μια οικειότητα και εμπιστοσύνη σαν να γνωριζόμασταν χρόνια», είπε αρχικά για τη συνεργασία τους στη σειρά.

«Για έναν χρόνο δεν το λέγαμε, ούτε ανεβάζαμε κάτι στα social media. Από ένα σημείο και μετά, όταν είσαι με τον άλλον, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε θα βγαίνουμε με ντουντούκα να το λέμε. Ούτε θα το κρύβουμε», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Λιάντου.

Η τηλεοπτική «Μυρτάλη» αναφέρθηκε και στην πρώτη αντίδραση της μαμάς της Εβελίνας Παπούλια, όταν πληροφορήθηκε για τη σχέση της. Η ίδια ενέκρινε αμέσως την επιλογή της κόρης της, καθώς ο νεαρός ηθοποιός τής είναι ιδιαίτερα συμπαθής.

Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, σε θεατρική πρεμιέρα - Φωτογραφία NDP (Έλλη Πουπουλίδου)

Μαμά και κόρη σε θεατρική πρεμιέρα - Φωτογραφία NDP (Έλλη Πουπουλίδου)

«Θετική είναι, τον συμπαθεί άπειρα. Τον συμπαθούσε πριν γίνουμε ζευγάρι και μου λεγε: “Τι ωραία που παίζει αυτός”. Δεν μου είπε κάτι, απλά να προσέξουμε μη το λέμε δεξιά -αριστερά», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top