Στέλιος Λεγάκης: «Μπήκα μέσα στη γέννα, λιποθύμησα λίγο πριν»

Ο τραγουδιστής έγινε πριν από 3 μήνες για πρώτη φορά πατέρας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγους μήνες ο Στέλιος Λεγάκης και η σύντροφός του, Ειριάνα. Το ερωτευμένο ζευγάρι από τις 16 Μαρτίου κρατάει στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό του έρωτά του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς – Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Στέλιος Λεγάκης: Η διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του και η πατρότητα

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης του την ώρα του τοκετού και ότι λιποθύμησε πριν μπει στον θάλαμο.

«Το γούρι του 2023 είναι η κόρη μου που πλέον είναι τριών μηνών. Είμαι άπειρα χαζομπαμπάς. Λιποθύμησα πριν μπω στη γέννα. Ήμουν μέσα. Όταν έπιασα το χεράκι της, δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι πιάνω το χέρι του παιδιού μου. Ακόμα δε το έχω συνειδητοποιήσει. Της τραγουδάω πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Στη συνέχεια μίλησε για τη νέα καθημερινότητα που ζει με τη σύντροφό του από τη στιγμή που έγιναν γονείς, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

«Για όλους τους νέους γονείς είναι λίγο δύσκολο μέχρι να βρεις τα πατήματά σου. Έχουμε λίγο βρει ο ένας τον άλλον πάλι γιατί, το πρώτο δίμηνο ήμασταν χαμένοι. Το όνομα της μικρής είναι Μιχαέλια, προκύπτει από το Μιχαέλα και το Αέλια. Το Μιχαέλα είναι από τον πατέρα μου που τον λένε Μιχάλη και έχει φύγει από τη ζωή, και το Αέλια είναι ένα όνομα που άρεσε πολύ στην Ειριάνα»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top