Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θα τραγουδήσω το “Φεγγάρι”. Πέρασε η “τιμωρία”»

«Δε βαρεθήκατε να με ρωτάτε αν θα με δείτε στην τηλεόραση;»

Το σύνθημα για την έναρξη της καλοκαιρινής της περιοδείας έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου από το θέατρο Πέτρας. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να ταξιδέψει με τις μελωδίες της τους θαμαστές της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αυτή τη φορά οι κόρε της, Χριστιάνα και Ανδριάννα δεν την απόλαυσαν από κοντά γιατί όπως ανέφερε το έκαναν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αυστραλία.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο θέατρο Πέτρας

«Οι κόρες μου δεν ήρθαν στη συναυλία γιατί είχαν δουλειές. Με άκουσαν στην Αυστραλία, φτάνει. Δεν μπορούν να έρχονται παντού. Δεν μου ζητάνε στο σπίτι να τους πω κάποιος τραγούδι. Περνάω πολύ ωραία στο Tik Tok, όπως έχετε καταλάβει».

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν αν θα ερμηνεύσει τη γνωστή της επιτυχία «Φεγγάρι μου» μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε το περασμένο Πάσχα όταν οι στίχοι του άλλαξαν ώστε να «εξυπηρετήσει» τη διαφήμιση γνωστού εμπορικού καταστήματος.

Το σχόλιο της τραγουδίστριας για το τραγούδι Φεγγάρι Μουυ

«Θα τραγουδήσω το «Φεγγάρι μου» πέρασε η τιμωρία. Ποια είμαι εγώ να τιμωρήσω; Το έκανα για μένα. Όπως με ξέρετε τόσα χρόνια κάνω ό,τι νιώθω, δεν θέλω να πιέζομαι, ούτε να με πιέζουν. Θέλω να κάνω αυτό που νιώθω. Όσο ένιωθα ότι δεν θέλω να το τραγουδήσω, δεν το έκανα και τώρα που νιώθω να το πω, το λέω», πρόσθεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Στο παρελθόν έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν την ερμηνεύτρια να ασχολείται με την τηλεόραση.

«Δε βαρεθήκατε να με ρωτάτε αν θα με δείτε στην τηλεόραση; Μια ταπεινή τραγουδίστρια είμαι», απάντησε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top