Πωλίνα: «Αυτές που έκαναν τότε κιτρινισμό για το παιδί μου ήταν 2 κατίνες»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τις δύσκολες εποχές που βίωσε

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πωλίνας

Υπήρξε η απόλυτη «ιέρεια» της ελληνικής ποπ μουσικής τη δεκαετία του '80, με τις επιτυχίες της, όπως το Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλες, να γίνονται σλόγκαν τη συγκεκριμένη εποχή.

Ο λόγος για την Πωλίνα που το πρωί της Δευτέρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στη μουσική, ενώ ρωτήθηκε και για την πρόσφατη δήλωση του πρώην συζύγου της, Μεγακλή Βιντιάδη, για την εγκυμοσύνη της το 1995

Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον»

«Αρχίζουν τα κίτρινα τώρα… αυτός τα είπε, εγώ πρέπει να απαντήσω και να σχολιάσω;», ανέφερε αρχικά χαριτολογώντας η Πωλίνα και πρόσθεσε: «Ήμασταν παντρεμένοι 13 χρόνια και περάσαμε αριστούργημα. Μέχρι εκεί, τελεία». 

Η Πωλίνα μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; έξω από τα δόντια!

Η Πωλίνα μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; έξω από τα δόντια!

«Έχουν περάσει 28 χρόνια κι ακόμα να ψάχνουμε τον πατέρα του παιδιού», τόνισε με χιούμορ η τραγουδίστρια και συνέχισε σε σοβαρό ύφος: «Ο Μεγακλής έχει ένα μυαλό και μια ψυχή που είναι πολλά χρόνια μπροστά. Είχαμε πέσει στη φάση που δεν ήμασταν πια μαζί, εγώ συνέχισα». 

Πωλίνα: «Κακοποιήσεις δεν υπάρχουν στη μουσική - Το λύνουμε επί τόπου!»

«Οι δημοσιογράφοι ήταν άψογοι. Το ήξεραν και δεν είπε κανείς τίποτα. Αυτοί που έκαναν τον κιτρινισμό ήταν οι "κολλητοί". Δηλαδή κάποια που συνεργαζόμασταν στη Sony Music, κάτι άλλες κατίνες από το Mega. Αυτές οι δύο σου λέει: "Δεν ασχολείται κανείς, ας το κάνουμε εμείς να πάρουμε το θέμα". Κι αυτός που με πούλησε στο εξώφυλλο ήταν κολλητός και γείτονάς μου στο Πόρτο Ύδρα, πολύ γνωστός εκδότης. Με πούλησε με τίτλο στο εξώφυλλο "Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;". Ο κολλητός μας, ο γείτονάς μας, ο άνθρωπος που για 10-15 χρόνια ήταν δίπλα μας και τον είχαμε στηρίξει», είπε στη συνέχεια. 

Ο Μεγακλής Βιντιάδης κι η Πωλίνα υπήρξαν παντρεμένοι 13 χρόνια

Ο Μεγακλής Βιντιάδης κι η Πωλίνα υπήρξαν παντρεμένοι 13 χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με επηρέασε μόνο το γεγονός ότι αυτοί που έστησαν την ίντριγκα ήταν άνθρωποι πολύ κοντινοί. Απίστευτο!», σημείωσε κλείνοντας η Πωλίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top